2024. 10. 19. Szombat Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Dróntámadás érte Netanjahu házát

A Heszbollah Libanonból dróntámadást intézett Benjamin Netanjahu miniszterelnök háza ellen a Földközi-tenger partján fekvő Cézárea városban izraeli kormányzati források szerint.

  • Dróntámadás érte Netanjahu házát

A kormányszóvivő közleménye alapján Netanjahu és felesége azonban nem tartózkodott a lakásukban a támadás idején. A szóvivői nyilatkozat nem nevezte meg a támadás helyszínét.

A helyi média drónbecsapódásról számolt be "Netanjahu házának közelében".

Az izraeli hadsereg szombati közleménye úgy fogalmazott, hogy "egy Libanonból indított drón csapódott egy épületbe Cézáreában, ahol Benjámin Netanjahu miniszterelnök él". Az izraeli hadsereg két másik "pilóta nélküli repülő tárgy" elfogását jelentette, valamint közölték, hogy senki nem sérült meg.

Légiriadó volt Tel-Avivban is, Cézáreától 55 kilométerre délre, mivel a jelentések szerint egy drón megközelítette a Glilot negyedet, ahol az izraeli Moszad külföldi hírszerző szolgálat központja és egy másik hírszerző központ is található.

A Hamásszal szövetséges libanoni síita milícia, a Hezbollah a gázai háború tavaly októberi kezdete óta szinte naponta lő kí rakétákat és indít drónokat Izraelre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump + videó

Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump + videó

Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump. Volodimir Zelenszkij azt állította, hogy megértette őt a republikánusok elnökjelöltje és támogatja is. Donald Trump pár napja viszont azt mondta: Zelenszkij segített kirobbantani Ukrajna Oroszországgal vívott háborúját.
Kimatekozta a Die Welt, hogy Orbán Viktornak igaza van

Kimatekozta a Die Welt, hogy Orbán Viktornak igaza van

Az Európai Unió menekültügyi rendszerére nehezedő nyomásra figyelmeztet a Die Welt, amely szerint „a számok Orbánt igazolják”, hiszen Németországban az idei első kilenc hónapban több mint 170 ezer menedékkérelmet regisztráltak, míg hazánkban összesen huszonegyet - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!