2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Elfogták a nagyfőnököt+VIDEÓ

A KR NNI nyomozói a fővárosi akciójukkal teljes egészében felszámolták a kábítószer-kereskedő hálózatot. Bónuszként még egy körözött férfit is elfogtak.

  • Elfogták a nagyfőnököt+VIDEÓ

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (KR NNI NBEFO) Debreceni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves budapesti férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a július 11-én elfogott S. Sándor állt annak a kábítószer terjesztő bűnszervezetnek az élén, akiket a KR NNI NBEFO nyomozói idén januárban fogtak el. Az akkor elfogott 7 kábítószerterjesztő ember jelenleg is letartóztatásban van.

S. Sándort, aki kábítószerrel látta el az általa irányított hálózat tagjait, Budapest III. kerületében fogták el a Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának segítségével. A lakásban tartott kutatás során a nyomozók többféle kábítószergyanús anyagot – többek között kokaint -, a kábítószer porciózásához használatos tárgyakat, digitális mérleget, mobiltelefont, valamint készpénzt foglaltak le. A férfit ugyanakkor a körözési nyilvántartási rendszerben több hatóság is körözte elfogása, előállítása és tartózkodási helyének megállapítása végett.

A gyanúsított állandó IV. kerületi lakcímén tartott kutatás során a rendőrök egy kanapén fekvő, párnák mögött rejtőzködő férfit találtak, akiről kiderült, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése miatt, míg a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága folyamatban lévő eljárásban - bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy elérhetőségének megállapítása céljából - körözte. K. Mihályt átadták a Szentendrei Rendőrkapitányságnak.

S. Sándort a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság 2022. július 14-én elrendelt.

 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!