2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kék hírek

Életveszély lett a szócsatából

A Tolna megyei rendőrök őrizetbe vették azt a decsi testvérpárt, akik zártszelvénnyel ütlegeltek egy férfit, aki előzőleg szintén egy vasdarabbal fenyegette meg őket.

  • Életveszély lett a szócsatából

Vasárnap éjjel érkezett bejelentés, hogy Decs egyik utcájában többen megvertek egy helyi férfit. Kollégáink és a mentők is rövid időn belül a helyszínre értek, ahol egy 38 éves helyi lakost találtak eszméletlen állapotban. A férfi barátnője elmondta, hogy párja nem sokkal korábban szóváltásba keveredett, egy, az utcán sétáló társasággal. Az asszony és párja a csoport után ment, ahol tovább folytatódott a vita. A 38 éves férfi vascsővel kezdte el fenyegetni a társaság tagjait, akik közül ketten ezen felbőszülve, kikaptak a földből egy táblát, és az azt tartó zártszelvényekkel ütlegelni kezdték. A sértettet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Az egyenruhások a helyszíntől nem messze – egyikük lakásán – elfogtak egy testvérpárt, egy 33 és egy 19 éves decsi férfit. A rendőrök a ház udvarán megtalálták, és lefoglalták a vasrudakat is. A nyomozók a sértett házánál is megtalálták azt az eszközt, mellyel korábban fenyegetőzött.  

A rendőrök a testvérpárt őrizetbe vették, és mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindketten elismerték, hogy megütötték a földből kirántott zártszelvényekkel a 38 éves ismerősüket. A nyomozók az ügyészségen előterjesztést tettek a testvérek letartóztatásának indítványozására is.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!