2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Kék hírek

Életekkel játszanak – Videón autósok, akik magasról tesznek a vasúti átjáró TILOS! jelzéseire

Sajnos azt látjuk, hogy szinte hiába mindenféle erőfeszítés, egyszerűen vannak sofőrök, sajnos nem is kevesen, akik nem akarják megérteni, hogy saját és mások életével játszanak, amikor tilos jelzés ellenére hajtanak be egy vasúti átjáróba.

  • Életekkel játszanak – Videón autósok, akik magasról tesznek a vasúti átjáró TILOS! jelzéseire

Elég csak megnézni, hogy idén hány halálos áldozatot követelt a felelőtlen magatartás. Talán ők is úgy gondolták, hogy még átérnek, hogy sietnek és nem érnek rá várakozni. Ezt már sosem tudjuk meg, hiszen ők nem tudják már elmondani, ők már nem tudnak változtatni, de te még igen…

A biztonságos közlekedés elősegítése és a balesetek megelőzése érdekében a Magyar Államvasutak Zrt. 2022. június 09-én, a Nemzetközi Vasútiátjárós Tudatosság Napján (ILCAD’22) a Magyar Rendőrséggel közösen az átjárókban ellenőriztek országszerte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten, a X. kerület Kőér utcai, majd a IV. kerület Elem utcai vasúti átjárónál tartottak ellenőrzést, kiemelt figyelmet fordítva az áthaladás szabályainak betartására. Sajnos a felvételen is látható, hogy többeket sem érdekelt a tilos jelzés.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!