2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Kék hírek

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálos tömegszerencsétlenséget

Nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen pedig könnyebben megsérültek, amikor lesodródott az útról és a hídpillérnek csapódott egy turistabusz az M7-esen, Szabadbattyán térségében. A buszon ötvenhatan utaztak, köztük gyerekek is. A tragédia okai egyelőre ismeretlenek.

Kapcsolódó: 

Buszbaleset - a sofőr is az áldozatok között, nem hunyt el gyermek

Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított a felborult busz

Nem kettő, hanem nyolc súlyos sérültje van a buszbalesetnek

Nyolcan meghaltak, amikor árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!