2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Kék hírek

Egyedül fürdőzött a Tiszába a 4 éves kislány, amikor elnyelte a víz

Kis híján tragédia történt.

  • Egyedül fürdőzött a Tiszába a 4 éves kislány, amikor elnyelte a víz

Elmerült a Tiszában egy 4 éves kislány egy szolnoki szabadstrandon. A gyerek egyedül volt a vízben, és átbújhatott a bóják alatt, majd besodródott oda, ahol már 2-3 méter mély a víz. Valószínűleg pánikba esett, a közelben lévő vízimentő vette észre, ekkor már fuldokolt. 

Dudás Attila vízimentő éppen a közelben volt, amikor meglátta, hogy baj van. Egy percig sem gondolkozott, tudta, hogy azonnal segítenie kell. "Ugrottam bele a vízbe, és szakszerű vízimentést hajtottam végre rajta. Kihúztam a partra, a pulzusa rendben volt" - nyilatkozta a Tényeknek a vízimentő.

A kislány szerencsére az eszméletét nem vesztette el, de a mentők azonnal kórházba szállították. Úgy tudni, már jól van, és a haza is engedték.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!