2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A herceg - Esterházy Pál 11:05

Kék hírek

Egy székkel verte fejbe a féltestvérét

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy fából készült székkel olyan nagy erővel ütötte meg a féltestvérét, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett.

  • Egy székkel verte fejbe a féltestvérét

A vádirat szerint egy férfi – az ügy vádlottja – 2022. június 4. napján a késő délutáni órákban erősen ittas állapotban érkezett haza akasztói házukba. Ekkor a vádlott féltestvére – az ügy sértettje – és édesanyjuk is otthon tartózkodtak. Hazaérkezése után az elkövető az édesanyjával kiabálni kezdett. Veszekedésük során még az asztalt és a székeket is rugdosta. Mivel ezt ugyanabban a szobában tette, ahol a féltestvére aludt, a hangoskodással a szintén ittas sértettet felébresztette.

 A sértett felült az ágyban, majd trágár szavakkal rászólt a vádlottra. Az elkövető méregbe gurult és a kartámlájánál fogva felkapott egy fából készült széket. Azzal oldalról, nagy erővel arcon ütötte a sértettet, aki az ütéstől eldőlt az ágyon és azonnal eszméletét vesztette.

 A sértett a bántalmazás következtében közvetett életveszélyt okozó sérüléseket szenvedett.

 Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.  A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A világ legjobbjai között a BRFK Jerusalema-tánca

A világ legjobbjai között a BRFK Jerusalema-tánca

A világ legjobb 70 produkciója közé választották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Jerusalema-táncát. Juhász Milán kollégánk Horváth Orsolyával, a tánc betanítójával, balesetvizsgálóval beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!