2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Kék hírek

Egy sorozat véget ért

Őrizetbe vettek egy 20 éves Lajosmizsei férfit a rendőrök, aki egy hónap alatt közel egy tucat vagyon elleni bűncselekményt követett el.

  • Egy sorozat véget ért

Őrizetbe vettek egy 20 éves Lajosmizsei férfit a rendőrök, aki egy hónap alatt közel egy tucat vagyon elleni bűncselekményt követett el.

 

Sorban érkeztek a bejelentések a Lajosmizsei Rendőrőrsre lopásról az elmúlt egy hónapban. Több esetben előfordult, hogy kerékpár tűnt családi ház udvaráról vagy éppen edzőterem mellől. De számtalan elektromos szerszámgépet is meglovasított egy ismeretlen tolvaj. Ezeket nyitva felejtetett autókból vagy melléképületből vitte el. Olyan is előfordult, amikor egy telephelyről tűnt el egy 70.000 forint értékű gázpalack, és több doboz sörnek valamint üdítőnek is lába kélt az egyik élelmiszerboltból. A tolvaj több mint egy millió forintnyi zsákmányra tett szert egy hónap alatt.

Az elkövető mielőbbi beazonosítása érdekében a Kecskeméti Rendőrkapitányságon nyomozócsoport állt fel.  Az elkövetés körülményeinek hasonlósága miatt a zsaruk sejtették, hogy a bűncselekményeket ugyanazon személy követhette el, majd ez be is igazolódott. Az adatgyűjtések és a beszerzett kamerafelvételek rámutattak, hogy a sorozatos lopásokért egy 20 éves helybéli a felelős.

A férfit tegnap elfogták és őrizetbe vették. A lakásán végzett házkutatás alkalmával megtalálták az egyik ellopott kerékpárt, amit visszaadtak a rendőrök a tulajdonosának. Ezen kívül arra is fény derült, hogy két lajosmizsei férfinak értékesítette a holmik egy részét. Ezeket szintén lefoglalták a rendőrök, a férfiakkal szemben pedig pénzmosás miatt nyomoznak. Az egyik esetben társa is volt a tolvajnak, ő jelenleg szabadlábon védekezhet. A fiatal férfit közel egy tucat lopással gyanúsítják és kezdeményezték a letartóztatását.     

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!