2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Kék hírek

Egy ikerpár és a rendőrnők

Rendőrautó fékezett az iskola előtt. Nem vitt, hozott.

  • Egy ikerpár és a rendőrnők

Botond és Marcell volt a legmenőbb 2022. június 10-én, amikor a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola előtt kiszálltak a rendőrautóból. A nem mindennapi belépőre az összes diák és az intézmény dolgozói is kíváncsiak voltak.

Díszsorfal mentén és tapsvihar közepette léphették át az iskola küszöbét. Ráadásul két hölgy társaságában feszíthettek, hisz rendőrnők voltak kísérőik, így a kezdeti zavartságukat a vagányság váltotta fel.

 

A ViTT – Viselkedés Támogató Tanítási – Program keretében nyerte el az iskola a fődíjat, amely egy tanulójuk rendőri kíséretét jelentette. Egyből kettő lett, ugyanis egy ikerpár lett a befutó, Ujlaki Botond és Ujlaki Marcell 1.c osztályos diákok.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!