2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

„Egy gyönyörű angyallal lett több a mennyország” – amikor már azt hitték, meggyógyul, örökre elaludt a rákos kislány

Szülei teljesen összetörtek, miután kiderült, rákos lett a gyermekük. A kislány az utolsó pillanatig küzdött az életéért, de nem tudta legyőzni betegségét.

  • „Egy gyönyörű angyallal lett több a mennyország” – amikor már azt hitték, meggyógyul, örökre elaludt a rákos kislány

Orvosai abban reménykedtek, hogy karácsonyra már egészségesen ünnepelhet a családjával az a 11 éves iskolás lány, akit végül legyőzött a rák. Libby Jones az elmúlt hónapokban bátran küzdött az agresszív rák ellen, de épp akkor, amikor úgy tűnt, ismét egészséges lehet, visszaesett.

Sugárkezelésen, kemoterápián és őssejt-transzplantáción esett át, valamint egy hétórás műtéten, ami során eltávolították a bordáiban lévő fő daganatot. A kezelés célja az volt, hogy megállítsák a térdében, csípőjében, gerincében, vállában, állkapcsában és a koponyája alatt lévő rákot. A rák azonban átterjedt az agyára, és még agresszívabbá vált. Libby augusztus 24-én örök álomra hajtotta a fejét.

– Megrendülten értesültünk Libby haláláról. A legbátrabb lány, akit valaha is volt szerencsénk megismerni. Libby egészen a végsőkig keményen küzdött az életéért. Nyugodj békében kisangyal – búcsúzott tőle a nuneatoni otthon, ahol sokáig kezelték.

 

– Szomorú hír ez, hogy egy gyönyörű angyallal lett több a mennyország. Rettentő szomorú hír, repülj magasra angyal – írta gyászoló családja.

A kislány összetört családja számára adománygyűjtést szerveztek, hogy méltó képen búcsúztathassák el. Eddig több mint 2300 font gyűlt össze, a temetés szeptember 5-én lesz – tudta meg a Mirror.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!