2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Kék hírek

Égő fájdalom gyötörte: összekeverte a WC-papír csomagolását, elképesztő, mit használt a férfi

Egy férfi arra szólította fel a Tescót, hogy cserélje le a WC-tisztító törlőkendők csomagolását, miután tévedésből néhány napig WC papírként használta őket, és emiatt "égető fájdalmai" voltak.

  • Égő fájdalom gyötörte: összekeverte a WC-papír csomagolását, elképesztő, mit használt a férfi

A Tescót felszólították, hogy változtassa meg lehúzható WC-tisztító törlőkendői csomagolását, miután egy férfi véletlenül összetévesztette őket a szokásos WC-papírral.

Leon Gleed napokig helytelenül használta az antibakteriális törlőkendőket a fürdőszobájában, ami hamarosan fájdalmat okozott az alsófelén, amit "égő fájdalomként" ír le. A 29 éves teherautó-sofőr azt mondja, hogy barátnője, Sadie Williams a múlt hónapban vásárolta a Tesco lehúzható fertőtlenítős vécétörlőjét a dél-walesi Tesco Express üzletben. Ezután a vécé közelébe helyezte őket, hogy jó helyen legyenek a mosdó tisztításához, ahol Leon elkövette a végzetes hibát.Néhány nappal később, miután többször is elment WC-re, csúnya kiütések alakultak ki nála.

Miután ellenőrizte a csomagot, és rájött a hibájára, mindent bevallott Sadie-nek, aki nevetésben tört ki. Leon azt mondja, bár ostoba hibat követett el, úgy véli, hogy a tisztítószereket egyértelműbben kell felcímkézni, hogy elkerüljük az összetévesztés kockázatát.

A Mirror magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy ő abban a tudatban volt, hogy az adott termék egy átlagos nedves törlőkendő.

– Amikor jelentkezett a fájdalom, tudtam, hogy valami nem stimmel, és amikor megnéztem a csomagolást, az állt rajta, hogy „elpusztítja a baktériumok 99 százalékát" -meséli a férfi. – A legrosszabbon már túl vagyok, egy hétig Sudocremet kellett használnom odalent!

Teherautó-sofőrként egy ideig nehéz volt be- és kiszállnia a teherautóba az állandó dörzsölő és égető fájdalom miatt.

Csak úgy tudom leírni, mint egy nagyon csípős curry utáni este, de tízszer rosszabb! 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!