2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Durva részletek derültek ki, könyökkel ütötte barátnőjét és annak húgát a világsztár

Manchester Minshull Street-i koronabíróságán megkezdődött a 48 éves Ryan Giggs pere. A vádak szerint az egykori walesi válogatott futballista bántalmazta korábbi kedvesét, Kate-et, és annak húgát, Emmát.

  • Durva részletek derültek ki, könyökkel ütötte barátnőjét és annak húgát a világsztár

Az angol lapok bő terjedelemben tudósítottak a manchesteri perkezdésről. Az érdekesebb tényeket hét pontban foglaltuk össze.

1) Peter Wright ügyész "mérgezőként" jellemezte Ryan Giggs és Kate Greville viszonyát. Az egykori walesi szövetségi kapitány fizikailag és lelkileg bántalmazta 37 esztendős volt kedvesét, egy alkalommal pedig a testvérét is. 

2) Kate 2020. november elsején közölte Giggsszel, hogy elhagyja, ugyanis tudomást szerzett arról, hogy a férfinak 2016-ban és 2020-ban is viszonya volt más nőkkel.

 

3) Kate és Emma azt állította: ezen az estén Giggs bántalmazta őket, amit a korábbi válogatott játékos azzal utasított vissza, hogy a testvérek "egy verekedésben" sérültek meg. Giggs arra próbálta rávenni kedvesét, hogy ne hagyja el. A vita során a férfi megütötte az arcát, majd a földre lökte Kate-et. Miközben a padlón huzakodtak, Emma segíteni próbált. Őt a férfi könyökkel vágta állkapcson.

4) Giggs elismerte, viselkedése olykor erkölcstelen volt, de tagadta, hogy bármire kényszerítette volna korábbi barátnőjét.

5) Amikor hétéves kapcsolatuk során már igen sokat vitáztak, Kate Dubajban vállalt állást. Csakhogy Giggs utánautazott, kibékültek, a hölgy visszatért Angliába, felmelegítették kapcsolatukat.

6) A felperes Kate Greville azt állította: Giggs a közösségi médiában fenyegette azzal, hogy „személyes jellegű képeket küld” barátainak, munkatársainak.

7) Hilary Manley bíró tudatta: a labdarúgásban ismert nevek is tanúvallomást fognak tenni, mások mellett várhatóan a United volt edzője, Sir Alex Ferguson – említette a The Telegraph.

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!