2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Dorogi rendőr kezdte meg az újraélesztést

Közlekedési balesetben sérült meg az a 63 éves nő, akinek újraélesztését Balogh László rendőr főtörzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre kezdte meg.

  •   Dorogi rendőr kezdte meg az újraélesztést

Frontális baleset történt szeptember 21-én 15 óra körül a 10-es úton. A balesetben négy fő megsérült. A rendőrök kiérkezésekor az egyik jármű mellett feküdt egy nő, akinek nem voltak életjelei, nem volt légzése és keringése. Balogh László rendőr főtörzsőrmester a Dorogi Rendőrkapitányság - Police Medic végzettségű - járőre haladéktalanul megkezdte a bajbajutott újraélesztését. Kollégánk a mentők kiérkezéséig folyamatosan végezte a mellkaskompressziókat. Az időközben kiérkezett mentőszolgálat munkatársainak segítségével, sikeresen újraélesztették a 63 éves nőt, akit kórházba szállítottak. A Police Medic képzés egy speciális szakképesítés, mely során életmentő beavatkozásokat, és a teljes újraéleszetési protokollt elsajátítják kollégáink.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!