2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Döbbenetes részletek a Tatabányán történt családi tragédiáról, egy porzsákon vesztek össze

A tatabányai férfi lelökte a lépcsőn élettársa anyját, de ahelyett, hogy segítséget hívott volna hozzá, agyonverte.

  • Döbbenetes részletek a Tatabányán történt családi tragédiáról, egy porzsákon vesztek össze

Borzalmas gyilkosság helyszíne volt a tatabányai családi ház, ahol egy férfi úgy megverte élettársának anyját, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség minősített emberölés miatt emelt vádat a férfival szemben, ugyanis a párja édesanyját magatehetetlen állapotában verte agyon. A gyilkosság 2021. június 25-én délután történt, amikor is a a férfi és anyósjelöltje összevesztek egy porzsákon. A nő elindult lefelé az emeletről, a férfi pedig véletlenül meglökte, így az asszony legurult, és magatehetetlenül feküdt a földön. Ám ahelyett, hogy segítséget hívott volna a nőhöz, megmagyarázhatatlan düh lett úrrá rajta, és rugdosta, rátérdelt a nő hátára, fejét a földhöz vágta.

A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Az ügyészség azt javasolta a Tatabányai Törvényszéknek, hogy a férfit ítéljék fegyházbüntetésre, és feltételesen se szabadulhasson.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!