2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

De hát én jó vagyok! - kiabálta a kislány, mielőtt megszállott anyja meggyilkolta

A gyermek holttestét a nő kocsijában találták meg.

  • De hát én jó vagyok! - kiabálta a kislány, mielőtt megszállott anyja meggyilkolta

Az eset akkora port kavart, hogy a bíróság 15 millió dolláros, azaz közel 6 és fél milliárd forintos óvadékot szabott ki - írja a Crime Online.

Kivégzés

A 37 éves Melissa Towne állítólag azonnal bevallotta, hogy saját kezűleg vetett véget kislánya életének a texasi Tomballban fekvő Spring Creek Parkban:

az anya úgy állított be a kórházba, hogy közölte: megölte a gyermekét, akinek hullája kint van a kocsiban 

- az egyik nővér ezt követően meg is találta a járműben a fiatal, nejlonba tekert holttestet egy szennyeszsákban. A gyermek torkát jól látható módon átvágták.

Megszállottság

Mint kiderült, az asszonynak rögeszméje volt, hogy a gyermeke gonosz, és azért végezte ki, hogy ne legyen többé gondja felőle. Towne megszállottságát megerősíti a hatósági jegyzőkönyv, miszerint a kislány utolsó szavaival azt kiabálta:

De hát én jó vagyok!

- az anya ezt követően metszette el a gyermek torkát, aki azonban ettől még nem halt meg azonnal, így anyja egy nejlon zacskót húzott a fejére, és elmondása alapján 30-45 percig fojtogatta a lányt, míg az végleg ki nem lehelte a lelkét - a kést meg is találták az ingatlan területén.

A tárgyaláson kiderült, hogy a gyermek ráadásul nem is a nő, hanem az apa szülői felügyelete alá tartozott - ítélet még nem született az ügyben.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!