2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Csoportos rablás miatt kell felelniük

A helyszínre érkező rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket.

  • Csoportos rablás miatt kell felelniük

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrse fegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy nyíracsádi, egy eperjeskei és egy bagaméri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. október 1-jén délután közösen megjelentek Bagamérban egy élelmiszer boltnál. A 35 éves férfi a 14 éves fiúval bement az üzletbe, míg 12 éves társuk a bolt előtt várakozott. A legidősebb férfi magához vett két üveg pálinkát, majd elővett egy kést és a kassza tartalmát követelte az eladótól. A sértett átadott közel 35 ezer forint készpénzt, amely után az elkövetők elfutottak. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

A bejelentést után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket. Előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták őket, amely során mindhárman beismerő vallomást tettek. A nyomozók a 35 éves férfit és 14 éves fiút bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, gyermekkorú társuk szabadlábon védekezik. A legidősebb gyanúsítottnak kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!