2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kék hírek

Chicagóban a hétvégén 25 embert lőttek le, többen meghaltak, köztük egy öthónapos kislány

Heves lövöldözések voltak a hétvégén Chicagóban, huszonöt emberre lőttek rá, öten belehaltak sérüléseikbe, köztük egy öthónapos kislány - számolt be a Breitbart című amerikai jobboldali lap hírportálja.

  • Chicagóban a hétvégén 25 embert lőttek le, többen meghaltak, köztük egy öthónapos kislány

A lap azt írta, hogy a városban, ahol a demokrata párti Lori Lightfoot a polgármester, péntekről vasárnap estig, öt különböző helyen voltak lövöldözések.

Péntekről szombatra virradóra 15 embert lőttek meg, hárman meghaltak. Az első áldozat volt az öthónapos kislány, akit este fejbe lőttek, miközben egy járműben ült.

Még aznap további két halálos lövöldözés történt, az egyik este 23 órakor, a másik pedig nem sokkal éjfél előtt.

A helyi portálok, az ABC 7 televízió és a Chicago Sun-Times című lap arról tudósítottak, hogy a hétvégén további két halálos lövöldözés történt, így a hétvégén összesen ötre emelkedett a halálos áldozatok száma is.

A Chicago Sun-Times emlékeztetett arra is hogy 2022. január elseje óta 301 embert lőttek agyon Chicagóban.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!