2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Kék hírek

Bottal ütötte ismerősét, úgy követelte a kölcsön adott pénzét

A salgótarjáni nyomozók befejezték az eljárást az 59 éves férfi ellen, aki bottal támadt ismerősére márciusban.

  • Bottal ütötte ismerősét, úgy követelte a kölcsön adott pénzét

Egy 59 éves férfi 2022. március 5-én 11 óra körül Ságújfaluban, az otthonában kereste fel ismerősét, és egy korábbi tartozására hivatkozva követelt tőle 12.000 forintot. Az ismerős közölte, hogy már korábban megadta részére a tartozást, és felszólította, hogy távozzon.

A SALGÓTARJÁNI LAKOS EKKOR A FÖLDÖN LÉVŐ FADARABOT FELKAPTA ÉS AZZAL ISMERŐSÉT ARCÁN EGY ALKALOMMAL MEGÜTÖTTE, MAJD AUTÓVAL ELHAGYTA A HELYSZÍNT.

A férfi ismerőse könnyebben sérült meg.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 59 éves férfi ellen. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait továbbították az ügyészségnek.

Fotó: Illusztráció - CSUDAI SÁNDOR/ORIGO

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!