2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

Bosszantották a gyerekek, kést rántott

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vád szerint Tokodon ittas állapotban, dühében megvagdosta az őt bosszantó gyerekek kerékpárjának gumiabroncsát.

  • Bosszantották a gyerekek, kést rántott

A vádirat lényege szerint a férfit 2021. április 11-én gyerekek hergelték, bosszantották. Az ittas vádlott 16 óra körüli időpontban kiment a tokodi lakóhelye előtt lévő közterületre, hogy rendezze a nézeteltérését a gyerekekkel. Dühében elővette a 15 cm pengéjű kését és az egyik gyermek kerékpárjának a gumiabroncsát elkezdte vagdosni a késsel miközben azt kiabálta, hogy „takarodjatok innen”.

A gyerekek a férfi magatartása miatt nagyon megrémültek, kiabálva elszaladtak a helyszínről.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki és rendelje el a pártfogó felügyeletét.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!