2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Komment 22:45

Kék hírek

Börtönben marad a Skálás gyilkos - VIDEÓ

A hirtv.hu információi szerint a bíróság továbbra sem helyezte feltételesen szabad lábra Bene Lászlót! A sajtóban csak Skálás Gyilkosként emlegetett férfi 20 év fegyházbüntetése 2014-ben járt le, azóta várja, hogy szabadulhasson. Bene László és Donáti Aladár a 90 es évek legrettegettebb rablópárosa volt.

  • Börtönben marad a Skálás gyilkos - VIDEÓ

Háttér:

Mint ismert, Bene Lászlót a Legfelsőbb Bíróság 1996-ban gyilkosság és rablás miatt bűnösnek ítélte. A férfi társával, Donászi Aladárral (aki 2001-ben a börtönben öngyilkos lett) együtt

RABOLTA KI 1992-BEN A BUDAI SKÁLA ÁRUHÁZ PÉNZSZÁLLÍTÓ AUTÓJÁT, KÖZBEN MEGÖLTEK EGY EGYETEMISTÁT, LŐGYAKORLATOZÁS KÖZBEN PEDIG KÉT VADÁSZT GYILKOLTAK MEG.

A Legfelsőbb Bíróság döntése szerint az elítélt legkorábban 20 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra, ez 2014. május 4-én telt le.

A Szegedi Törvényszék MEGVÁLTOZTATTA AZ ELSŐFOKÚ BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉT ÉS ELUTASÍTOTTA AZ ELÍTÉLT FELTÉTELES SZABADSÁGRA BOCSÁTÁSÁT AZ ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSBŐL. 

A másodfokú tanács megállapította, hogy bár az elítélt általában követte a szabályokat a börtönben, tavaly óta egyszer fegyelmi fenyítést kapott. Emellett a pártfogó felügyelő, és igazságügyi orvosszakértő is egyetért abban, hogy ha szabadon engednék, nem biztos, hogy nem követne el újabb bűncselekményt.

A Bene-ügyröl a a HírTV Riasztás című, 2020-as műsorában is beszámoltunk, amit most itt teljes terjedelmében megtekinthetnek:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!