2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Bíróság elé állította az ügyészség az Örs vezér téri verekedőt

Egy 35 éves férfi másfél héttel ezelőtt három férfit is megütött az Örs vezér téren. Az ügyészség a terheltet gyorsított eljárásban állította bíróság elé, amelynek eredményeként letöltendő börtönbüntetést kapott.

  • Bíróság elé állította az ügyészség az Örs vezér téri verekedőt

A vád szerint a terhelt 2022. május hó 29-én, hajnalban, az Örs vezér tér metró kijáratánál szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit ököllel megütött. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, szilánkos orrcsont törést szenvedett.

A férfi tovább sétált, és a dohánybolt előtt meglátta a másik sértettet, aki a lépcsőn ülve várakozott. A vádlott elsétált a férfi mellett, majd a kezében lévő kávéval leöntötte, és a papír poharat is hozzávágta. Ezután szóváltás alakult ki közöttük, amelynek során a vádlott tenyérrel arcon ütötte a férfit. Mindezt látta egy harmadik férfi is, aki a vádlottat számon kérte a történtek miatt. A szóváltás során a vádlott őt is arcon ütötte. A férfi a pofon erejétől a földre esett, azonban nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága a szükséges bizonyítékokat beszerezte, ennek eredményeként a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a 35 éves férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A vádat a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség Büntetőbíróság Előtti Ügyek Csoportja képviselte.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a vádlottat súlyos testi sértés bűntettében és garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és ezért őt 1 év 6 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős.

A felvételen mindhárom bántalmazás, illetve garázda magatartás látható. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyhöz kapcsolódó közleménye itt elérhető: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/negyedoran-belul-elfogtak-a-verekedot

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fegyveres túszszabadítás volt Rosztovban

Fegyveres túszszabadítás volt Rosztovban

Rendőrkommandó bevetése vetett véget egy terrorizmusért elítélt rabok által elkövetett túszejtésnek egy előzetes letartóztatási központban Rosztov-na-Donu városban, a bűnözőket "likvidálták" - közölte vasárnap az orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat (FSZIN) sajtószolgálata.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tűz volt egy ajaki műszakivizsga-állomáson

Tűz volt egy ajaki műszakivizsga-állomáson

Megfékezték a lángokat, és jelenleg már csak hűtési munkálatokat végeznek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ajakon, ahol vasárnap reggel kigyulladt egy műszakivizsga-állomás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!