2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Beismerte tettét a horgásztársát meglopó férfi: előkerült az egymilliós pecabot is

Elképesztő kegyeletsértés történt szerdán a csörögi Ordas-tavak partjainál. Az ORDAS TAVAK nevű Facebook-csoportban közzétett információk szerint egy idős férfi szerdán horgászat közben rosszul lett és meghalt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta, a tónál hagyott horgászfelszereléseit pedig a későbbiek folyamán valaki ellopta.

  • Beismerte tettét a horgásztársát meglopó férfi: előkerült az egymilliós pecabot is

A kamerák rögzítették a felháborító jelenetet, a tettes járművének rendszáma is jól látható a felvételen. A bejegyzés szerint, amennyiben a tolvaj nem teszi vissza a személyes tárgyakat oda, ahol találta őket, a gyászoló család a rendőrséghez fordul. A Blikk információi szerint a 61 éves elkövetőt a rendőrség elfogta, a férfi a kihallgatás során beismerte a tettét. Szabadlábon védekezhet: az egymilliós horgászbot és a felszerelés előkerült.

 

 

Life.hu

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!