2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

EB Sporthírek 06:00

Kék hírek

Azzal védekezett a nógrádszakáli pedofil, hogy ha nincs szex, akkor szerinte bűncselekmény sincs

Mondanunk sem kell, a zsaruk nem egészen úgy gondolkodtak a jogszabályokról, ahogy a kamaszlányokra vadászó férfi.

  • Azzal védekezett a nógrádszakáli pedofil, hogy ha nincs szex, akkor szerinte bűncselekmény sincs

Egészen döbbenetes kijelentést tett kihallgatásán egy nógrádszakáli férfi, akit a rendőrök azért fogtak el, mert kiskorúakra vadászott a neten. A férfi álprofil mögé bújva ismerkedett meg egy 14 éves lánnyal, majd hamarosan elkezdte behálózni őt: beszélgetéseik szexuális tartalmúvá váltak, majd a férfi felajánlotta, hogy cseréljenek meztelen képeket. 

A hatóságok ellen persze az álprofil nem jelenthetett védelmet: 2020. április 29-én reggel a saját otthonában fogták el a férfit, aki ezt követően mindent beismert. Elmondta, megbánta tettét, ugyanakkor hangsúlyozta: nem tudta, hogy bűncselekményt követ el. Azt hitte ugyanis, hogy csak az törvénytelen, ha szexuális kapcsolatot is létesít a kiskorúval.

Mondanunk sem kell, ez koránt sem így van. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait pedig a napokban átadta az ügyészségnek – számolt be az ügy fejleményeiről a Police.hu oldala.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!