2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Azt képzelte, hogy a vagyonát akarják: Mindenkit le akart mészárolni a tatabányai férfi

Azon kívül, hogy tudathasadásos elmebetegségben szenved, még drogozott is

  • Azt képzelte, hogy a vagyonát akarják: Mindenkit le akart mészárolni a tatabányai férfi

Teljesen elborult a férfinak az agya, merényleteket tervezett mindenkivel szemben, akik szerinte a vagyonától akarták megfosztani.

A Tatabányai Járásbíróságon kezdődött a tárgyalás, korábban gondnokság alá helyezték személyiségzavara és tudathasadásos elmebetegsége miatt, ezután úgy gondolta, hogy a vagyonától akarták megfosztani, a gondnokság alatt ugyanis nem rendelkezhetett ingó és ingatlan vagyonáról, valamint a fizetése egy részéről sem.

Ezért az elmebajos, egyébként különböző drogokat fogyasztó férfi elhatározta, hogy minden hivatalos szerven bosszút áll:meg akart ölni rendőröket, bírókat, ügyészeket, gyámügyeseket.

Ezt közölte is a pártfogójával, elmondta azt is, hogy már vett egy katonai gyakorló fegyvert, valamint lőszereket, és egy gépkarabélyt is be akar szerezni, amivel merényletet akar véghez vinni a Kormányhivatalban. Azt mondta, válogatás nélkül, mindenkit meg fog ölni.

Ezek után saját anyját is megfenyegette SMS-ben, és telefonon is, azt mondta neki:

„Te voltál, aki rám küldted a gyámhatóságot, és meg foglak ölni, elvágom a torkod”.

Végül 2021 februárjában nagy mennyiségű dizájner drogot találtak nála.

A Tatabányai Törvényszék közölte, a szerdai tárgyaláson 3 év fegyházbüntetést szabott ki a férfira, ám az ítélet ellen fellebbezett, így az nem jogerős.

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!