2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Azt hitték, csak napszúrást kapott Pamela, de sokkal nagyobb a baj

Egy elkeseredett édesanya osztotta meg családja kálváriáját.

  • Azt hitték, csak napszúrást kapott Pamela, de sokkal nagyobb a baj

Szívszorító történetet osztott meg a a Remény a leukémiás gyermekekért alapítvány. Egy fiatal édesapa leírta, hogyan fordult feje tetejére a világa másfél évvel ezelőtt, miután a kislányánál életveszélyes állapotot diagnosztizáltak. Pamela akkor három és fél éves volt, amikor egyszer csak hirtelen belázasodott, a csöppséget antibiotikummal kezelték, amitől jobban is lett, viszont egy héttel később újra belázasodott. Édesanyja először arra fogta, hogy medencébe napszúrást kaphatott. A láz szépen lassan elmúlt, azonban ez után sípcsont fájdalomra panaszkodott a kicsit. Az aggódó édesanya már érezte, hogy nagy a baj, és megkérte a háziorvosukat, hogy utalja be a kicsit teljes kivizsgálásra. 

Gyulán a kórházban már látták, hogy nincs valami rendben a vérképpel. Mentővel mentünk tovább Szegedre, ahol csontvelő vizsgálatot végeztek. Másnap már tudtuk, hogy súlyos beteg a kislányom, leukémiás!  

- olvasható a Pamela édesanya írásában.

Próbáljuk magunkat össze szedi mint érzelmileg, mint anyagilag de mindig nehézségekbe ütközünk.

Az elkeseredett édesapa most segítséget kér Krisztián kezeléséhez. A család a kezelés miatt nehéz helyzetbe került, de szeretnék ha a csöppség  győztesként kerülne ki élete harcából. 

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az ADHATVONAL telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!

SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

 

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!