2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Az utcán garázdálkodni bűncselekmény

Egy 24 éves bajaival szemben folytattak eljárást garázdaság miatt a helyi rendőrkapitányság nyomozói.

  • Az utcán garázdálkodni bűncselekmény

A gyanú szerint a férfi idén július 11-én hajnalban egy buli végeztével sétált hazafelé barátaival, amikor ismeretlen okból agresszívvá vált. Először egy felújítás alatt álló templomba ment be, ahonnan kihozott egy lécet, amit szétvert az aszfalton. Ezután gondolt egyet, és megrugdosta a templom főbejáratát. Később közlekedési táblákat kezdett ütlegelni. Az utcán lévő virágládák is útban lehettek, mivel megpróbálta őket feldönteni, de nem sikerült, így kitépte belőlük a virágokat.

Ezután néhány széket szemelt ki: feltépte őket a helyükről, azonban szétdobálni már nem tudta azokat, mert le voltak láncolva, így itt sem járt sikerrel. Mérgében odament egy dolgozó közmunkáshoz, és felborította a kukáját a lombseprűjével együtt. A férfi közel 40.000 forintos kárt okozott az indokolatlan magatartásával.

A rendőrök elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, aminek a segítségével hamar beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bajai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit garázdaság vétsége miatt. Az ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.    

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új igazolás, arról, hogy a magzatok emberek

Új igazolás, arról, hogy a magzatok emberek

Immár igazolást kaphatnak veszteségükről azok az angol szülők, akik a várandósság 24. hete előtt veszítették el gyermeküket – számolt be a BBC. Az intézkedésért kampányolók üdvözölték a döntést, mondván, hogy így családok milliói kaphatnak elismerést arról, hogy gyermekük valóban létezett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!