2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Az orvosok sem tudják, mi történt a nővel, akinek nyolc ujját kellett levágni

Azt hitték, soha nem fog felépülni.

  • Az orvosok sem tudják, mi történt a nővel, akinek nyolc ujját kellett levágni

Egy rejtélyes betegség miatt leálltak a szervei, és nyolc ujját amputálni kellett egy nőnek. Az 51 éves Tinát idén márciusban szállították kórházba, mert leállt a szíve. A skót asszony nem sokkal előtte kapta el a koronavírust, de különösebben nem érezte magát rosszul, azon kívül, hogy belázasodott.

A kórházban a nő szervei sorra álltak le, az intenzív osztályon küzdöttek az életéért. Az orvosok behívták Tina családját, hogy búcsúzzanak el tőle. Végül heroikus küzdelemnek köszönhetően életben maradt az édesanya, bár óriási fájdalmakkal ébredt fel az altatásból.

– Azt hittem, a covidtól érzem magam rosszul. Sokkolt, amikor kiderült, nem ez az ok. Amikor bekerültem a kórházba, csak arra emlékeztem, hogy nagyon fájnak az ujjaim, és arra kértem a nővért, hogy vágja le őket, mert nem bírom tovább – mesélte Tina. Az alapos vizsgálatok ellenére a mai napig nem jöttek rá az orvosok, mitől került ennyire rossz állapotba a nő.

 

Annyit állapítottak meg nála, hogy a vére alvadni kezdett, ezért a végtagjaihoz nem jutott elég vér. Emiatt amputálni kellett Tina nyolc ujját a kezéről, de attól tartanak, négy lábujját is el kell majd távolítani, mert leeshetnek a helyükről.

– Nagyon megvisel a mostani helyzet, hogy örökké rokkant leszek. Borzalmas, hogy mindenhol megbámulják majd a kezemet és a lábamat, de meg fogok küzdeni ezzel, és pozitív szeretnék maradni – nyilatkozta a nő.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!