2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Az életüket áldozták 4 gyerekükért a szülők: a családi kirándulás torkollt tragédiába

A szülők a vízből próbálták kimenteni gyermekeiket.

  • Az életüket áldozták 4 gyerekükért a szülők: a családi kirándulás torkollt tragédiába

Egy pár vízbe fulladt, amikor megpróbálták kimenteni gyermekeiket egy hajóból, amely hirtelen felborult. Joshua Prindle és felesége, Jessica a múlt hétvégén 11 másik családtagjukkal együtt kirándultak a tavon, amikor tragédia történt. A hatóságok úgy vélik, hogy a hajó a nagy szél miatt felborult, és mindenki a fedélzetén a vízbe került. A házaspár 4 gyermekét próbálta kimenteni, de életüket vesztették.

Jesus Ramires, a gyerekek nagybátyja létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy kifizesse a szülők közös temetését, valamint egy vagyonkezelői alapot hozzon létre a gyerekeknek. "A családomat és engem hatalmas veszteség ért. Május 29-én, vasárnap hajóbaleset történt a Colorado állambeli Pueblo víztározónál, 13 családtagom érintett ebben a hajóbalesetben. Öt felnőtt és nyolc gyerek volt ott, amikor ez az eset történt. Sajnos a hajó felfordult, és 11 embert kellett kórházba szállítani. Jessicát május 29-én, Josh-t május 31-én nyilvánították halottnak" - írta a férfi az oldalra.

Josh és Jessica 10 éve voltak házasok. Josh katonaként szolgált. 

"Mindketten jószívű emberek voltak, akik bármit megtesznek, hogy segítsenek bárkinek, és az utolsó pillanataikban pontosan ezt tették: segítettek a gyerekeiknek túlélni".

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!