2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Az életerős, mozgékony kisfiunkról kiderült, hogy súlyos beteg! – nagy bajban a kis Zoltán családja

A leukémiás kisfiú családja minden erejét a gyógyulásnak szenteli, de már semmijük sem maradt.

  • Az életerős, mozgékony kisfiunkról kiderült, hogy súlyos beteg! – nagy bajban a kis Zoltán családja

Levélben kért segítséget a család a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványon keresztül: állandó igyekvésük ellenére újra és újra tragikus események árnyékolják be mindennapjaikat. A szomorú levél szerint, annak ellenére, hogy a pár mindent megtett, hogy önállóan boldoguljon, sorra érik őket a katasztrófák - írja az Egészségkalauz.

Családunk többször került olyan helyzetbe, hogy költöznünk kellett és lakhatásunk jelenleg is bizonytalan. 2021.12.28-án a jelenlegi tartózkodási helyünkön kigyulladt a szobai helység, az egész lakórész felújításra szorul. A támogató segítség ellenére nehezen tudtuk újra lakhatóvá tenni– kezdte a szívszorító sorokat az anyuka.

A levélből kiderült az is, hogy a pár négy gyermeket nevel, akik közül ketten tartós betegek. Egyiküknek súlyos bőrbetegsége van, másikuknak pedig lebénult a fél arca, ők bentlakásos iskolában tanulnak. Egy ideje rendeződni látszottak a gondjaik, mert az apuka talált magának tartós állást, anyagilag kezdtek egyenesbe jönni.

Ekkor azonban súlyos trauma rázta meg családunkat! Az addig életerős, mozgékony kisfiunkról kiderült, hogy súlyos betegségben szenved, csontvelő daganatot diagnosztizáltak nála– vallotta be az édesanya.

A kisfiú idén május óta kap kemoterápiás kezeléseket, de még fél évig folytatni fogják az orvosok a terápiát a gyógyulás reményében. Azonban mivel az édesanya a gyermekkel tart a megterhelő kezelésekre, az édesapa látja el az otthoni teendőket, ami miatt a nehezen szerzett állását ott kellett hagynia. Így a saját családi otthon álomképe ismét kezd szertefoszlani a család számára.

A családunk életében állandó a bizonytalanság, Zoltán egészségügyi állapota, a család rossz anyagi helyzete és a lakhatás problémája miatt is. Ezért kérjük, támogassák gyermekem gyógyulását, bármilyen segítséget szívesen fogadunk kilátástalan, rossz anyagi helyzetünk miatt!– kérte az anya levelében.

Az alapítványon keresztül lehet támogatni a családot, a felajánlott összegeket teljes egészében eljuttatnak számukra.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!