2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Aszódi kettős gyilkosság: A legszigorúbb döntést hozta a bíróság a lányaival végző Tamással szemben

Döntött a bíróság a gyerekgyilkossággal gyanúsított férfi ügyében.

  • Aszódi kettős gyilkosság: A legszigorúbb döntést hozta a bíróság a lányaival végző Tamással szemben

Mint arról korábban már beszámoltunk, megrázó kettős gyilkosság történt Aszódon, ahol a gyanú szerint láthatása alatt egy apa végzett lányaival, majd bezárta a lakását, elhajtott a helyszínről, ezután pedig öngyilkossági szándékkal a vonat alá vetette magát Adácsnál, ám nem halt meg. A rendőrség napokig kereste mind a 14 éves Tímeát és a 16 éves Júliát, mind L. Tamást, aki papírok nélkül feküdt kórházban, és jó darabig nem is tért magához. A kamaszlányok holtteste csak napokkal később került elő. A szomszédok fogtak gyanút, hogy valami nincs rendben, amikor a lakásból fura szagokat kezdtek érezni. Kihívták a tűzoltókat, akik egy másik erkélyről jutottak be az ingatlanba. A vérfürdő láttán azonnal értesítették a rendőrséget.

L. Tamás állítólag már egy évvel korábban is súlyosan megfenyegette családját, lányai rettegtek tőle. Állítólag a férfi a kisebbik gyermekéhez ragaszkodott jobban, a nagyobbik pedig csak azért kísérte el rendszeresen a húgát, hogy vigyázzon rá.

Letartóztatták a gyanúsítottat

A Budakörnyéki Járásbíróság közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, melyben arról számoltak be: hétfőn a legszigorúbb kényszerintézkedést rendelték el a férfival szemben, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten, aljas indokból, részben különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat büntetőeljárást.

– Figyelemmel a gyanúsított terhére rótt bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és a kiszabható büntetés mértékére, szabadlábon hagyása esetén fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Mindemellett a bűncselekmény jellegére és a nyomozás állására tekintettel az ügyészi indítvány szerint a gyanúsítottal szemben a legszigorúbb kényszerintézkedés – letartóztatás – elrendelése indokolt – írják, hozzátéve: a döntést az ügyész, a gyanúsított és a védő is tudomásul vette, így a végzés végleges és végrehajtható. 

Borsonline/HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!