2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Kék hírek

Ájultra erőszakoltak egy 17 éves lányt, borzalom, ki művelte ezt vele

Egy prominens politikai vezető fia is a gyanúsítottak között van.

  • Ájultra erőszakoltak egy 17 éves lányt, borzalom, ki művelte ezt vele

Borzalmas dolgokat kellett átélnie egy 17 éves lánynak az indiai Haidarábádban. A lány a barátaival elment egy szórakozóhelyre Jubilee Hillsben, majd amikor hazaindult volna, 3 fiú, akik addig szintén ott szórakoztak, felajánlotta, hogy hazaviszi a lányt. Be is ült a fiúk piros Mercedesébe, ám még rémálmában sem gondolt arra, ami ezután történni fog.

A fiúk egy félreeső részre vitték a lányt, ahol a barátaik már vártak rájuk. Öten is megerőszakolták a fiatalt, aki a sokktól eszméletét vesztette. A lányra járókelők találtak rá, akik azonnal értesítették a mentőket. A rendőrségen a lány édesapja tett feljelentést. Az utcai kamerák felvételei alapján sikerült azonosítani a támadókat, hármat már el is kaptak. Mint kiderült, egy "prominens politikai vezető" fia is a gyanúsítottak között van, ám a nevét a hatóság nem árulta el.

A lány a támadás óta sokkos állapotban van, gyógykezelésre szorul.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!