2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Kék hírek

A tűz sem tüntette el a nyomokat

A hevesi rendőrök vádemelést javasolnak az abasári és a tarnazsadányi férfival szemben.

  • A tűz sem tüntette el a nyomokat

2022. április 11-én reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy tarnazsadányi közintézmény egyik helyiségében tűz van.

A tűzoltók a helyszínen nem tudták kizárni az idegenkezűséget. Hamar kiderült, hogy hangszerek tűntek el, így a rendőrök megkezdték a nyomozást.

A személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül sikerült azonosítani az egyik feltételezett elkövetőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Őt egy órán belül az otthonában elfogták, majd őrizetbe vették. A kutatáskor a padlásáról előkerültek a lopott gitárok, hegedűk, valamint hangszertokok. A 32 éves tarnazsadányi férfi a bíróság döntése alapján jelenleg is letartóztatásban van.

A gyanúsított 30 éves társát is azonosították és kihallgatták a nyomozók. 

A gyanú szerint az ablakot benyomva jutottak be az épületbe, majd az értékszerzést követően szándékosan tüzet gyújtottak.

Ellenük lopás és rongálás bűncselekmények gyanúja folytatták a büntetőeljárást a Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai, akik a napokban befejezték az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

A választókorú magyarok túlnyomó többsége, 83 százaléka elutasítja azt, hogy európai katonákat küldjenek egyes nyugati és magyarországi ellenzéki politikusok Ukrajnába – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!