2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Kék hírek

A tulajdonos megzavarta, a rendőrök elfogták a siófoki betörőt

Lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás a 33 éves férfi ellen.

  • A tulajdonos megzavarta, a rendőrök elfogták a siófoki betörőt

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes 2022. november 12-én délután egy külvárosi ingatlan udvarára mászott be Siófokon, ahonnan egy hegesztőtrafót és egy rézcsövet akart eltulajdonítani. A lopott holmit pont akkor dobta ki a kerítésen, amikor az ingatlan tulajdonosa hazaért, így a megzavart betörő a zsákmány nélkül kényszerült szélsebesen távozni a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a körzeti megbízottak még aznap este elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 33 éves helyi férfit lopás vétség kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!