2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

A rendezők törték el a vendégek orrát egy kaposvári zenés programon

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat két férfival szemben, akik úgy „tartottak rendet”, hogy durván bántalmazták a rendezvényen szórakozókat.

  • A rendezők törték el a vendégek orrát egy kaposvári zenés programon

A vád szerint 2022 februárjában egy kaposvári szórakozóhelyen zenés estet tartottak, ahol a két férfinak rendezőként a rendfenntartás is a feladatai közé tartozott.

A hajnali órákban szóváltás támadt a vendégek között a tánctéren, mivel az egyik sértettet itallal leöntötték. A vádlottak észlelték a konfliktust, ezért intézkedni kezdtek, azonban azt nem közölték az ittas férfiakkal, hogy rendezőként erre jogosultak. A három vendég sérelmezte a terheltek közbeavatkozását, így a szóváltás fokozódott, melynek során az egyik vádlott paprika spray-vel fújta le a sértetteket, a vádlottak „rendfenntartó” fellépésének ezzel nem volt vége, mert ezt követően ütlegelni kezdték, többször ököllel arcon ütötték, majd kilökdösték őket a szórakozóhely teraszára, ahol folytatták a bántalmazást, amellyel végül a többi vendég közbeavatkozása miatt hagytak fel.

A vádlottak két sértettnek nyolc napon túl gyógyuló, orrtöréses sérülést okoztak, amely súlyos sérülés esélye a harmadik vendég esetében is fennállt.

Az ügyészség a terheltekkel szemben felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint a személy- és vagyonőri foglalkozás gyakorlásától való eltiltásra tett indítványt.

A felhasznált képet a kaposvári rendőrök készítették a bűncselekmények helyszínén.

Somogy Megyei Főügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!