2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

A legjobb helyszínelők

Ismeretlen holttestet találtak egy lakásban, garázdaság volt egy italkimérésben, egy harmadik bűnügyi helyszínen lábnyomokat rögzített az a tucatnyi bűnügyi helyszínelő, akik Miskolcon dolgoztak a kreált ügyek feldolgozásán.

  • A legjobb helyszínelők

Bűnügyi Szemlebiztosság-vezetői és Technikusi versenyt szervezett hetedik alakommal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A szakmai versenynek a Miskolci Rendvédelmi Technikum adott otthont 2021. október 6-án.

A megmérettetésre az Edelényi, az Encsi, a Kazincbarcikai, a Mezőkövesdi, Miskolci, az Ózdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi, a Szerencsi, és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság delegált két fős csapatokat.

A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak szakmai, elméleti ismereteikről is számot kellett adniuk. Ezt követően gyakorlati feladatiak alkalmával az életből vett, a rendőri munka során legtöbbször előforduló beállított helyszíneken kellett nyomokat rögzíteniük. Ilyen volt például egy kocsmai garázdaság, vagy egy rendkívüli haláleset. A kollégáknak a legjobb tudásuk szerint kellett feltérképezni az adott terepet, és nyomokat rögzíteni.

A bűnügyi helyszínelők megyei versenyét az Encsi Rendőrkapitányság csapata nyerte, őket az Edelényi Rendőrkapitányság kettőse követte, míg a harmadik helyen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai végeztek.  

 

Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!