2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

A közterületi kamerákkal nem számoltak a vandálok

Puchner Gábor, 13. kerületi alpolgármester közölte a Facebookon, hogy bűnözőket kaptak el a közterületi kamerák segítségével Angyalföldön.

  • A közterületi kamerákkal nem számoltak a vandálok

A közterületi térfigyelő kamerákon észlelték a Közterület-felügyelet munkatársai, hogy Angyalföld egyik utcájában több elkövető egy autót szándékosan megrongál, alkatrészeit eltulajdonítja.

A felügyelet munkatársa azonnal értesítette a kerületi rendőrkapitányságot, akik gyors kiérkezés után a közelben elfogták az elkövetőket.

Köszönjük a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet és a kerületi rendőrkapitányság kollégáinak gyors és hatékony munkáját.”

– közölte az alpolgármester.

Borítókép: Puchner Gábor/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!