2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

4 évet kapott a férfi, aki halálra verte ismerősét az út szélén Mátészalka környékén

Ópályiból gyalogolt a város irányába, dohányt kért ismerősétől, és mivel nem kapott, jól helybenhagyta. A férfi a kórházban halt bele sérüléseibe.

  • 4 évet kapott a férfi, aki halálra verte ismerősét az út szélén Mátészalka környékén

4 év börtönt kapott a férfi, aki úgy megverte ismerősét, aki nem adott neki dohányt, hogy a kórházban végül meghalt.

S. G. 2020 nyarán délután indult el sétálva Ópályiból Mátészalka irányába, ahol szembe találkozott ismerősével. A férfi dohányt kért tőle, ám az ismerős közölte, nincs neki. Ezért szidni kezdte, majd hátba rúgta, az ismerős pedig egy árokba esett. 

Ez sem volt elég azonban S. G.-nek, a földön fekvő férfi tarkójára taposott, átfordította, hogy még be is tudjon neki húzni többször, majd még egyszer belerúgott, és elinalt a helyszínről.

Később azonban lelkiismeret-furdalása támadt, ezért megállított egy rendőrautót, de azt hazudta nekik, hogy három ismeretlen bánt el a férfival.

Bár a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, csak szeptemberben, fellépő komplikációk után halt meg a kórházban.

A Nyíregyházi Törvényszék halált okozó testi sértés miatt ítélte 4 év börtönbüntetésre. A férfi egyébként meg sem jelent az ítélethirdetésen, számára postán továbbítják az ítéletet, ami még nem jogerős, az ügyészség ugyanis túl enyhének ítélte, ezért fellebbeztek.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!