2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

22 éves lányt erőszakolt meg a főbérlője, borzasztó részletek

Borzasztó kínokról számolt be a nő a rendőröknek, amikor feljelentette az erőszakos férfit.

  • 22 éves lányt erőszakolt meg a főbérlője, borzasztó részletek

Brutális módon elbánt 22 éves lakótársával egy 59 éves lakástulajdonos Kaliforniában. Peter McGuine-hoz beköltözött egy 22 éves lány, hogy legyen hol laknia. A lány később úgy döntött, továbbáll, a férfi nem engedte, hogy elmenjen. Végül múlt csütörtökön sikerült elszöknie a házból, és azonnal hívta a rendőrséget.

A fiatal nő borzasztó részleteket közölt, amikor feljelentette a férfit. Állítása szerint azért, amiért megpróbált máshová költözni, válogatott kínzásokban volt része.

McGuire kiszúrta a lány egyik szemét, megpróbálta kitépni a nyelvét, hogy ne beszéljen, emellett többször megerőszakolta, felvágta az orrát, a fülét és a száját is.

A férfit a feljelentés másnapján, több órányi harc után elfogták a kommandósok, egy nappal később pedig beismerő vallomást tett. Az ügyészség külön kiemelte, hogy a bűncselekmények elkövetése során a férfi be volt drogozva, ami tovább súlyosbítja a vádakat. – Az áldozat elmondta a nyomozóknak, hogy megkínozták, fizikailag bántalmazták és megerőszakolták. A testén látható sérülések voltak, amelyek összhangban vannak az elmondottakkal - közölte a seriffhivatal közleménye. McGuire a napokban áll bíróság elé - írja a DailyMail.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A Napi aktuális vendége Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között arról beszélgettek, hogy Magyar Péter az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletezte egy bejegyzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!