2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

22 éves lányt erőszakolt meg a főbérlője, borzasztó részletek

Borzasztó kínokról számolt be a nő a rendőröknek, amikor feljelentette az erőszakos férfit.

  • 22 éves lányt erőszakolt meg a főbérlője, borzasztó részletek

Brutális módon elbánt 22 éves lakótársával egy 59 éves lakástulajdonos Kaliforniában. Peter McGuine-hoz beköltözött egy 22 éves lány, hogy legyen hol laknia. A lány később úgy döntött, továbbáll, a férfi nem engedte, hogy elmenjen. Végül múlt csütörtökön sikerült elszöknie a házból, és azonnal hívta a rendőrséget.

A fiatal nő borzasztó részleteket közölt, amikor feljelentette a férfit. Állítása szerint azért, amiért megpróbált máshová költözni, válogatott kínzásokban volt része.

McGuire kiszúrta a lány egyik szemét, megpróbálta kitépni a nyelvét, hogy ne beszéljen, emellett többször megerőszakolta, felvágta az orrát, a fülét és a száját is.

A férfit a feljelentés másnapján, több órányi harc után elfogták a kommandósok, egy nappal később pedig beismerő vallomást tett. Az ügyészség külön kiemelte, hogy a bűncselekmények elkövetése során a férfi be volt drogozva, ami tovább súlyosbítja a vádakat. – Az áldozat elmondta a nyomozóknak, hogy megkínozták, fizikailag bántalmazták és megerőszakolták. A testén látható sérülések voltak, amelyek összhangban vannak az elmondottakkal - közölte a seriffhivatal közleménye. McGuire a napokban áll bíróság elé - írja a DailyMail.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!