2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Vállaltan homoszexuális német politikus állt ki a magyar pedofiltörvény mellett

Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler Magyarország pártjára állt a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán. A jobboldali politikus a tartományi parlamentben arról beszélt, szerinte az új magyar törvény nem homofób, és helyes, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését. Mint fogalmazott, homoszexuálisként, kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik. A politikus hozzátette: másokkal ellentétben ő elolvasta a magyar pedofiltörvény fordítását és abban nem talált semmi homofób dolgot.

  • Vállaltan homoszexuális német politikus állt ki a magyar pedofiltörvény mellett

Szerinte igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler ezt követően

megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását.

A jobboldali képviselő értékelése alapján Orbán Viktor így sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek.

HírTV - Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!