2019. szeptember 21.,
szombat, Máté, Mirella napja

Ujhelyi István: Az MSZP és a Jobbik legyenek harcostársak

Hír TV

2019. május 8., szerda 19:11

Harcostársinak nevezte a Jobbikosokat Ujhelyi István egy mélyinterjúban. A szocialisták EP-képviselője azt is bejelentette, hogy közös akció-csoportot hozna létre az ellenzéki pártokkal. A Jobbik közölte: ők még a Fidesszel is összefognának. A nagyobbik kormánypárt szerint az ellenzék a pénzért és a hatalomért bármire képes.

Az EP választás előtt néhány héttel pedig a Jobbik és az MSZP közös mélyinterjúján a szocialisták ep-képviselője már egyenesen harcostársaknak nevezi a Jobbikosokat.

Ujhelyi az interjúban azt is említette, hogy közös akciócsoportot kíván létrehozni az Európai Parlamentben. Két nappal később már nem akart az általa emlegetett akciócsoportokról beszélni Ujhelyi István.

Bár a Jobbik frakcióvezető-helyettese nem tudott az interjúról, de azért Szilágyi György világossá tette, hogy a Jobbik továbbra is – ügyek mentén bárkivel összefogna – még a Fidesszel is.

A Fidesz szerint az ellenzék a pénzért és a hatalomért bármire képes. Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fidesz nevében sok sikert kívánt az ellenzéki pártoknak az összefogáshoz. 

Hír TV