2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Újabb patkányozós gyalázkodó videó került elő az MSZP-től

Nem tud leállni az MSZP. Újabb, ezúttal a szocialisták hivatalos Facebook-oldalán szereplő patkányozós videó került elő. Az anyagba azt vágták be egy kommentelőt idézve, hogy "szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén". Mint ismert, a Fidesz székháza a Lendvay utcában található. Időközben az MSZP tovább mentegeti a mintegy hárommillió választópolgárt lepatkányozó Bangóné Borbély Ildikót. Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti listájának második helyezettje arra a megdöbbentő következtetésre jutott, hogy szerinte csak egy kampány áldozata az MSZP képviselőnője. Soha nem látott mélységbe süllyedt az MSZP.

  • Újabb patkányozós gyalázkodó videó került elő az MSZP-től

Nem Bangóné Borbély Ildikó patkányozása volt az egyetlen kirohanás a fideszesekkel szemben az elmúlt héten a szocialista párt háza táján. Az MSZP Facebook-oldalára ugyanis felkerült egy videó, amelyben burkoltan, egy olvasói kommentet felhasználva patkányozzák a Fideszt - számolt be a  videóról a Mandiner.hu.

Az MSZP által készített és megosztott kisfilm 12. másodpercében a következő hozzászólást idézik: „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén". Ismert, a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Így próbálja Ujhelyi elkenni a dolgokat

"Az MSZP kampányfőnökeként nyilván bosszús voltam, hogy a lényegi kérdések elől azzal próbál menekülni a Fidesz, hogy Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak" - így indította a hétfői napot Ujhelyi István, a szocialisták kampányfőnöke legújabb Facebook-bejegyzésében. Ujhelyi egy szót sem fecsérelt el arra, hogy esetleg bocsánatot kérjen Bangóné szavai miatt, vagy esetleg felszólítsa lemondásra a magáról teljesen elfelejtkezett képviselőnőt. 

Mindezek helyett az MSZP európai parlamenti listájának a második helyén szereplő politikus szánalmasan próbálja bizonyítani, hogy itt csupán egy kampányról van szó.

Ujhelyi folytatja azt a kommunikációt, amit pártja már korábban elkezdett ebben az ügyben, és mindent megtesz azért, hogy a felelősséget eltolja magától.

Ha azonban megnézzük az Ujhelyi bejegyzéséhez érkező hozzászólásokat, akkor világosan látszik, hogy többek szerint Bangónét jogtalanul mentegetik.

Bangóné legalább 3 millió embert patkányozott le

Beszámoltunk róla, Bangóné Borbély Ildikó élő adásban patkányozta le a Fidesz-szavazókat. Mint emlékezetes, az MSZP országgyűlési képviselőjétől azt kérdezték az ATV péntek reggeli műsorában, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága, mire

Bangóné válasza egyszerűen az volt, hogy szerinte sok a patkány az országban.

Bangóné a legutóbbi felmérések eredménye alapján ezzel a kijelentésével körülbelül 3 millió magyar embert patkányozott le.

Bár mind Bangóné, mind az MSZP szánalmas magyarázkodásba kezdett az esetet követően,

tényleges megbánásra, egy tisztességes bocsánatkérésre azóta se került sor.

Ennek oka pedig nyilvánvalóan csak az lehet, hogy Bangóné egyszerűen óvatlanul kimondta azt, amit a szocialista politikusok gondolnak a magyar választókról. Ekkora gyűlölet él a választásokat sorra elbukó, alkalmatlan szocialistákban a választókkal szemben.

Abszurditások tömkelege az MSZP-től

Az Origo az MSZP-t is megkérdezte Bangóné gyalázatos szavairól, de csak egy semmitmondó álválaszt küldtek. Ezt aztán megismételték az Indexnek is, az ellenzéki propagandaoldal pedig lehetőséget is adott a szocialistáknak arra, hogy válasz helyett hosszan nyomják a propagandaszöveget.

Arra a kérdésre, hogy mi az álláspontjuk Bangóné szavait illetően, a szocialisták szánalmas módon azt mondták, szerintük nem azért támadják az MSZP-Párbeszéd összefogást, mert a képviselőjük lepatkányozott 3 millió választópolgárt - vagyis, ezek szerint ezzel semmi gond nincs szerintük -, hanem mert az "MSZP-Párbeszéd minden közvélemény-kutatás szerint a legnagyobb és legerősebb Európa-párti ellenzéki erő". Ezt pedig szerintünk "a hatalom emberei és kiszolgálói sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják".

Tehát, ha jól értjük, azért, mivel a Fidesz fél az MSZP-től.

Ilyen az ellenzéki abszurd: szerintük a biztos pártválasztók körében 50 százalék felett álló Fidesz megijedt a 10 százalék környékén táncoló MSZP-Párbeszéd szövetségtől.

Körülbelül ennyire ijedhet meg az oroszlán a kisegértől.

Arra a kérdésre, hogy összhangban áll-e ez a kijelentés az MSZP véleményével, politikájával, megint egy kínos és nagyon gyenge választ adott a baloldali párt sajtóosztálya: "Az MSZP az a párt, amelyik még azt a fideszes szavazót sem nevezte patkánynak, amelyik valóban harapott." Ezt az értelmezhetetlen mondatot sikerült kipréselnie magából egy nap gondolkodás után az MSZP sajtóosztályának, majd olyan "ügyekkel" hozakodtak elő, amelyeknek semmi köze nincs Bangóné vállalhatatlan, durva és gyűlölködő kijelentéséhez.

Az anarchista Tordai gyalázatosan mentegeti Bangónét

Az egyik legelképesztőbb reakciót Tordai Bence, az MSZP szövetségese, a Párbeszéd képviselője produkálta az ATV-ben. Mint azt megírtuk, azzal mentegette Bangónét, hogy ez csak egy szerencsétlen átkötés volt, mert Bangóné szeretett volna a budapesti patkányokról beszélni. A rendszeresen anarchista hőzöngéseivel kitűnő Tordai egészen megdöbbentő módon még azt is mondta, hogy a jó szándékot nem vitatta el az MSZP-s képviselőtől. De vajon hogy lehet jó szándékkal lepatkányozni egy másik embert? És hárommilliót? Nyilván sehogy.

Bangóné kimondta azt, amit őszintén gondol a választókról

Bangóné és az MSZP szánalmas magyarázkodása még a szokásoshoz képest is megdöbbentő. Nem csak tényleges megbánásra, egy tisztességes bocsánatkérésre nem került sor, de még egy épkézláb mentegetőzés sem sikerül. Ennek oka pedig nyilvánvalóan az, hogy

Bangóné Borbély Ildikó egyszerűen nem tudta, hogy egy televízió stúdiója nem egy szocialista pártgyűlés, és őszintén kimondta azt, amit a szocialista politikusok gondolnak a választók többségéről.

Olyan szintre emelkedett a gyűlölet a kormány mögött álló jobboldali választókkal szemben az MSZP-n belül, hogy már nem is képesek türtőztetni magukat.

Óriási felháborodás követte a képviselőnő szavait

Szintén írtunk arról, hogy Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőnő kormánypártiakat patkányozó kijelentése csupán a jéghely csúcsa azon nyilatkozatok tömegében, amelyekkel ellenzéki politikusok jellemezték a Fidesz-KDNP és a jobboldal híveit az elmúlt évtizedekben. Az Origo összegyűjtötte a legdurvább eseteket.

Bangóné Borbély Ildikó, miután lepatkányozott mintegy hárommillió magyar embert, közösségi oldalán próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Ezzel akkora tömegfelháborodást okozott, ami ez idáig egyedül Judith Sargentini, Soros-párti holland politikusnak sikerült. Jobboldali és baloldali szavazók közösen követelték a szocialista politikus távozását a közéletből.

Volt, aki kikérte magának a hasonlatot.

Egy baloldali érzelmű szavazó arról írt a Facebookon, hogy egy pillanatra nem kapott levegőt, amikor meghallotta a patkányozást. Egyúttal arra kérte Bangóné Borbélyt, vállalja szavaiért a következményeket. Mások azt kifogásolták, hogy ha ezt egy fideszes politikus mondta volna, akkor beindulna a propagandamédia. Egy másik egykori baloldali szavazó is felháborodásának adott hangot.

"Nincs bocsánat! Egyértelmű voltak a szavai! Ez nagyon rossz, gyenge magyarázat, ez hazugság!" - értékelt egy újabb kommentelő.

"Nem kell a púder" - reagált egy kommentelő a szocialista politikus magyarázkodására.

"Utólag kár magyarázni" - írta a következő hozzászóló.

Egy másik kommentelő pedig úgy látta, az ilyen agresszív, gyűlöletkeltő ellenzéki nyilatkozatok hozzá fogják segíteni a kormánypártokat az újabb kétharmados győzelemhez.

Rogán Antal: Bangóné hárommillió magyart patkányozott le

Bangóné 3 millió magyar embert patkányozott le - reagált Rogán Antal a patkányozásra a Hír TV Bayer show című műsorában. Ez is a vesztes választásokat követő ellenzéki forgatókönyv része - mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke. Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik - tette hozzá.

Teljes adás:

Origo/Mandiner/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!