2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nyolcas

Tarlós István: Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz

Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz – mondta Tarlós István a Hír TV A nyolcas című műsorában. A főpolgármester szerint Karácsony Gergely az elesett és kiszolgáltatott kinézetével operál, és bár ez lehet, hogy bizonyos nőknél bejön, azt azonban nem szabad elfeledni, hogy támogatta a zsidó képviselők listázását, nem ismeri a helyesírás szabályait, foghíjas a földrajztudása, és az általa vezetett kerületben veszteséges parkolási rendszert működtet.

  • Tarlós István: Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz

Tarlós kedveli Puzsér Róbertet.

Ha a Mikroszkóp színpadon látnám, ordítva röhögnék és tapsolnék.

- fogalmazott. 

Mond nagyon jópofa dolgokat és van egy olyan hanghordozása és stílusa, amely egy kicsit hajaz Fábry Sándoréra - teszi hozzá a főpolgármester. 

Puzsér Róbertnek semmi tapasztalata és nulla eligazodási képessége van az egész önkormányzati rendszerben és jogrendszerben. Ha azt gondolja, hogy beül oda, kiad egy utasítást és jövőre nem lesz autó a belvárosban, és ehhez ő egy személyben forrásokat rendel, akkor teljesen el van varázsolva.

Puzsér úgy mozog a várospolitikában, mint elefánt a porcelánboltban – fogalmazott.

Tarlós István szerint az nem működik, amit Puzsér Róbert állít, miszerint nem baj, hogy nem ért hozzá, mert majd körbeveszi magát tanácsadókkal. A főpolgármester szerint ez pont olyan lenne, mint amikor valaki úgy akar műteni, hogy semmit nem ért az orvostudományokhoz, viszont felvesz maga mellé egy megfelelő szaktudású asszisztenst.

Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz – fogalmazott Tarlós István.

Ez az elesett, felhős tekintetű, intelligens, kiszolgáltatott ábrázatot mutató szemüveges megjelenés, kicsit bátortalan hanghordozás imponál bizonyos típusú nőknek, de ez nem egy szépségverseny.  

Ilyesmivel próbálkozott, valamivel rosszabb kondíciók mellett Horváth Csaba is 2010-ben – jegyezte meg.

Tarlós István ennél árnyaltabban látja a képet abból, ahogyan Karácsony Gergely működik és megnyilvánul. Az utóbbi pár hónapot véve megemlítette a zsidólistázás támogatását, a helyesírási problémákat, és idesorolta Karácsony Gergely földrajzi hiányosságait is. Emlékezetes, Zugló polgármestere nem tudta, hol van Csepel.

Itt van ez a parkolási cirkusz, amit duzzogva, félve, fenyegetőzve, teljesen meggondolatlan kommunikációval kezel

- hangsúlyozta a főpolgármester. 

Ezek után az is megkérdőjelezhető, hogy kerületi polgármesternek alkalmas-e - húzta alá. 

Nézzük Zuglót, mi történt a kerületben. Az égvilágon semmi. Van egyetlenegy környezetvédelmi projektjük, az is befulladt 

- tette hozzá. 

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!