2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Karácsony Gergely szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz

Ezt az előválasztást mi a saját szimpatizánsainknak rendeztük és egyik célja is az volt, hogy aláássa a Fidesz ellenzéket megosztani szándékozó politikáját – mondta Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd-DK főpolgármester jelöltje a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ugyanakkor tagadta, hogy korábban olyan nyilatkozatokat tett volna, hogy a Jobbikkal nem hajlandó együttműködni.

  • Karácsony Gergely szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz

Karácsony Gergely szerint Puzsér Róbert, a Jobbik és a DK nyilatkozatainak napirenden tartása a Fidesz médiájában az ellenzék egységének megtörésének eszköze, amiben a Hír TV is tevékeny részt vállal. Karácsony szerint ez szándékos ékverés az ellenzék egységébe. Földi Kovács Andrea 2017-es nyilatkozatokat hozott fel Karácsony Gergelytől a Jobbikkal kapcsolatban, ahol nyilvánvalóan és kimondva szerepel, hogy a Jobbikkal nem működik együtt. Ezeket Karácsony Gergely tagadta.

Karácsony szerint a műsor menete is bizonyította, hogy Földi Kovács Andrea is „reprezentálja” amiről beszél: a Fidesz minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy saját témáit, programját elmondhassa – mondta el a Párbeszéd politikusa a Hír TV műsorában.

A műsor egy pontján Karácsony Gergely döbbenetes kijelentést tett: 

A Párbeszéd politikusa szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz.

Karácsony Gergely rámutatott, hogy a Jobbik elzárkózása az ellenzék többi szereplőjével való együttműködésre a múltban kölcsönös volt. Szerinte a Mi Hazánk Mozgalom elvitte a „nácikat” a Jobbikból, és érdekes módon az ő karlendítési ügyeik nincsenek a Hír TV témáinak terítékén. „A Jobbik múltja a Fidesz jelene” – mondta Karácsony Gergely, aki szerint Gyöngyösi Márton „már nem zsidózott az elmúlt időszakban” és „nagyon örül, hogy a frakcióvezető már nem mond ilyeneket” – miszerint zsidókat kéne listázni.

„A Jobbik múltja vállalhatatlan, de a Jobbik pozitív változáson megy keresztül és ha sikerül közös alapokat találni, az együttműködésben rejlik a jövő” – véli a Párbeszéd politikusa.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Tárgyalással, a diplomáciai csatornák újranyitásával, párbeszéddel sokkal nagyobb esély van a béketeremtésre, mint az eddigi fegyverszállításokra, szankciókra, a diplomácia megtagadására alapuló stratégia esetében - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott telefoninterjújában.
Továbbra sem tágít a hőség + videó

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Kitart a rendkívüli hőség, országszerte hőségriadó van érvényben. Megteltek a balatoni strandok, Budapesten pedig a párakapuk alatt hűsölnek az emberek. Vasárnapra extrém erős UV-B sugárzásra figyelmeztet a HungaroMet.
Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából. Azonban a testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!