2023. 06. 01. Csütörtök Tünde napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Karácsony Gergely szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz

Ezt az előválasztást mi a saját szimpatizánsainknak rendeztük és egyik célja is az volt, hogy aláássa a Fidesz ellenzéket megosztani szándékozó politikáját – mondta Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd-DK főpolgármester jelöltje a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ugyanakkor tagadta, hogy korábban olyan nyilatkozatokat tett volna, hogy a Jobbikkal nem hajlandó együttműködni.

  • Karácsony Gergely szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz

Karácsony Gergely szerint Puzsér Róbert, a Jobbik és a DK nyilatkozatainak napirenden tartása a Fidesz médiájában az ellenzék egységének megtörésének eszköze, amiben a Hír TV is tevékeny részt vállal. Karácsony szerint ez szándékos ékverés az ellenzék egységébe. Földi Kovács Andrea 2017-es nyilatkozatokat hozott fel Karácsony Gergelytől a Jobbikkal kapcsolatban, ahol nyilvánvalóan és kimondva szerepel, hogy a Jobbikkal nem működik együtt. Ezeket Karácsony Gergely tagadta.

Karácsony szerint a műsor menete is bizonyította, hogy Földi Kovács Andrea is „reprezentálja” amiről beszél: a Fidesz minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy saját témáit, programját elmondhassa – mondta el a Párbeszéd politikusa a Hír TV műsorában.

A műsor egy pontján Karácsony Gergely döbbenetes kijelentést tett: 

A Párbeszéd politikusa szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz.

Karácsony Gergely rámutatott, hogy a Jobbik elzárkózása az ellenzék többi szereplőjével való együttműködésre a múltban kölcsönös volt. Szerinte a Mi Hazánk Mozgalom elvitte a „nácikat” a Jobbikból, és érdekes módon az ő karlendítési ügyeik nincsenek a Hír TV témáinak terítékén. „A Jobbik múltja a Fidesz jelene” – mondta Karácsony Gergely, aki szerint Gyöngyösi Márton „már nem zsidózott az elmúlt időszakban” és „nagyon örül, hogy a frakcióvezető már nem mond ilyeneket” – miszerint zsidókat kéne listázni.

„A Jobbik múltja vállalhatatlan, de a Jobbik pozitív változáson megy keresztül és ha sikerül közös alapokat találni, az együttműködésben rejlik a jövő” – véli a Párbeszéd politikusa.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Sevilla nyerte a budapesti El-döntőt

A Sevilla nyerte a budapesti El-döntőt

A Sevilla nyerte a labdarúgó Európa-liga 2022/23-as kiírását, miután a Puskás Arénában rendezett szerdai fináléban 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-1-re legyőzte az AS Romát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!