2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Karácsony Gergely szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz

Ezt az előválasztást mi a saját szimpatizánsainknak rendeztük és egyik célja is az volt, hogy aláássa a Fidesz ellenzéket megosztani szándékozó politikáját – mondta Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd-DK főpolgármester jelöltje a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ugyanakkor tagadta, hogy korábban olyan nyilatkozatokat tett volna, hogy a Jobbikkal nem hajlandó együttműködni.

Karácsony Gergely szerint Puzsér Róbert, a Jobbik és a DK nyilatkozatainak napirenden tartása a Fidesz médiájában az ellenzék egységének megtörésének eszköze, amiben a Hír TV is tevékeny részt vállal. Karácsony szerint ez szándékos ékverés az ellenzék egységébe. Földi Kovács Andrea 2017-es nyilatkozatokat hozott fel Karácsony Gergelytől a Jobbikkal kapcsolatban, ahol nyilvánvalóan és kimondva szerepel, hogy a Jobbikkal nem működik együtt. Ezeket Karácsony Gergely tagadta.

Karácsony szerint a műsor menete is bizonyította, hogy Földi Kovács Andrea is „reprezentálja” amiről beszél: a Fidesz minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy saját témáit, programját elmondhassa – mondta el a Párbeszéd politikusa a Hír TV műsorában.

A műsor egy pontján Karácsony Gergely döbbenetes kijelentést tett: 

A Párbeszéd politikusa szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz.

Karácsony Gergely rámutatott, hogy a Jobbik elzárkózása az ellenzék többi szereplőjével való együttműködésre a múltban kölcsönös volt. Szerinte a Mi Hazánk Mozgalom elvitte a „nácikat” a Jobbikból, és érdekes módon az ő karlendítési ügyeik nincsenek a Hír TV témáinak terítékén. „A Jobbik múltja a Fidesz jelene” – mondta Karácsony Gergely, aki szerint Gyöngyösi Márton „már nem zsidózott az elmúlt időszakban” és „nagyon örül, hogy a frakcióvezető már nem mond ilyeneket” – miszerint zsidókat kéne listázni.

„A Jobbik múltja vállalhatatlan, de a Jobbik pozitív változáson megy keresztül és ha sikerül közös alapokat találni, az együttműködésben rejlik a jövő” – véli a Párbeszéd politikusa.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Teljes a fejetlenség a városházán

A Bayer show vendége Láng Zsolt volt, aki szerint világosan látszik, hogy le vannak osztva a szerepek a városháza ügyben. Ma este 21:00-tól a HírTV műsorán!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!