2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Szenkirályi Alexandra: Halmokban úszó szeméttől kell megtisztítani a Felső-Tiszát.

Halmokban úszó szeméttől kell megtisztítani a Felső-Tiszát. Esőben, szélben is dolgoznak a gépek, a szakemberek és az önkéntesek. A saját szememmel láttam, mekkora a baj, ezért is nagyon fontos mielőbb lépni. A víz nemzeti kincsünk. A Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv egyik pontja, hogy megtisztítjuk a hazai folyókat a sok esetben külföldről érkező hulladéktól.

  • Szenkirályi Alexandra: Halmokban úszó szeméttől kell megtisztítani a Felső-Tiszát.

A videó IDE kattintva tekinthető meg.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!