2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Sértegette a választókat és élvezi az ellenzéki pártok támogatását

Nem vonja meg a támogatást sem az MSZP, sem pedig a DK attól a komáromi képviselőjelölttől, aki birkának nevezte a nyugdíjasokat. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője szerint a választóknak kell eldönteniük, hogy sértő volt-e számukra Balla István kijelentése

  • Sértegette a választókat és élvezi az ellenzéki pártok támogatását

„Csökkent a birkahús ára, már csak 9000 forintba kerül egy szavazat” – ezt írta ki közösségi oldalán Balla István, a DK komáromi önkormányzati képviselőjelöltje. A Gyurcsány-párti politikus a 9000 forintos rezsiutalványra utalt.

Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője szerint egy rossz szóvicc csupán, amit Balla István használt, de mivel magas támogatottsággal rendelkezik nem fognak kihátrálni mögüle.

A szocialista Burány Sándor szerint elfogadhatatlan az, ha valaki a nyugdíjasokat sértegeti, de az MSZP és a Párbeszéd is kiáll Balla István mellett.

A miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer show-ban hangsúlyozta, hogy a magyar kormány számára fontos, hogy megbecsülje az időseket és szomorú, hogy az ellenzék erről nem így gondolkodik.

Rogán Antal hozzátette, hogy a nyugdíjprémium nem egyedülálló dolog, bármennyire is ezt próbálja érzékeltetni az ellenzék, az elmúlt években több alkalommal is részesültek a nyugdíjasok a gazdaság jó teljesítményéből.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!