2020. június 2.,
kedd, Kármen, Anita napja

Sértegette a választókat és élvezi az ellenzéki pártok támogatását

Hír TV

2019. szeptember 1., vasárnap 15:10

Nem vonja meg a támogatást sem az MSZP, sem pedig a DK attól a komáromi képviselőjelölttől, aki birkának nevezte a nyugdíjasokat. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője szerint a választóknak kell eldönteniük, hogy sértő volt-e számukra Balla István kijelentése

„Csökkent a birkahús ára, már csak 9000 forintba kerül egy szavazat” – ezt írta ki közösségi oldalán Balla István, a DK komáromi önkormányzati képviselőjelöltje. A Gyurcsány-párti politikus a 9000 forintos rezsiutalványra utalt.

Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője szerint egy rossz szóvicc csupán, amit Balla István használt, de mivel magas támogatottsággal rendelkezik nem fognak kihátrálni mögüle.

A szocialista Burány Sándor szerint elfogadhatatlan az, ha valaki a nyugdíjasokat sértegeti, de az MSZP és a Párbeszéd is kiáll Balla István mellett.

A miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer show-ban hangsúlyozta, hogy a magyar kormány számára fontos, hogy megbecsülje az időseket és szomorú, hogy az ellenzék erről nem így gondolkodik.

Rogán Antal hozzátette, hogy a nyugdíjprémium nem egyedülálló dolog, bármennyire is ezt próbálja érzékeltetni az ellenzék, az elmúlt években több alkalommal is részesültek a nyugdíjasok a gazdaság jó teljesítményéből.

Hír TV