2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Összehangolt elfogás Szolnokon

A nyomozók fegyvereket és kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

  • Összehangolt elfogás Szolnokon

Ismeretlen személy bejelentése alapján rendelt el nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság 2021. március 3-án, miszerint egy rákóczifalvi lakos engedély nélkül tartott fegyverekkel rendelkezik és orvvadászik. A rendőrök részletes és széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek során megállapítást nyert a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint a feltételezett elkövetők köre. A Szolnoki Rendőrkapitányság a Tisza MEKTO és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével elfogta és előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. Az érintettek lakhelyén és járműveikben végrehajtott kutatás során fegyvereket, lőszereket, valamint kábítószergyanús őrleményt találtak és foglaltak le a nyomozók.   A jogsértők gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

 

 

Police.hu

Kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!