2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Nacsa Lőrinc: Az unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra

A politikus emlékeztetett: A magyar baloldali európai parlamenti képviselők megszavazták a tervezetet. Nacsa Lőrinc: Az unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra
Nagy Ervin: A Jobbik most is azokat a politikai üzeneteket közvetíti, amit Gyurcsány Ferenc

Nagy Ervin: A Jobbik most is azokat a politikai üzeneteket közvetíti, amit Gyurcsány Ferenc

Hiteltelen, hogy most éppen konzervatívnak nevezi magát a Jobbik - így értékelt a Hírtelevíziónak XXI. Század Intézet elemzője. 2023. június 10.
Nem fog kevesebb migráns érkezni a kvótarendszer bevezetésével

Nem fog kevesebb migráns érkezni a kvótarendszer bevezetésével

Míg a kormány évek óta felhívja a figyelmet a migrációs válság súlyosbodó problémáira, addig a magyar baloldal folyamatosan álproblémának nevezte azt. 2023. június 10.
Óriási káoszt okozhat egy villámárvíz

Óriási káoszt okozhat egy villámárvíz

Soha nem látott csapadék érte Gyöngyöstarjánt, két ember meghalt. 2023. június 10.
Szijjártó Péter: Magyarország és Kína stratégiai partnerek

Szijjártó Péter: Magyarország és Kína stratégiai partnerek

Magyarország és a Kínai Népköztársaság stratégiai partnerei egymásnak, "mi úgy tekintünk Kínára, mint egy országra, mellyel az együttműködés jelentős előnyökkel jár" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookra feltöltött videójában. 2023. június 10.
Navracsics Tibor: A legszebb választókerület országgyűlési képviselője vagyok

Navracsics Tibor: A legszebb választókerület országgyűlési képviselője vagyok

A legszebb választókerület országgyűlési képviselője vagyok - ez a hitvallása a területfejlesztési miniszternek. Navracsics Tibort elkísértük Ajkára, Sümegre és s szülővárosába, Veszprémbe is. Rizmayer Mihály kisfilmje emberi oldaláról is bemutatja a politikust. 2023. június 09.
Közel 1500 település mondott igent a békepárti határozatra

Közel 1500 település mondott igent a békepárti határozatra

A Megyei jogú Városok Szövetségének elnöke azt mondta: a baloldal továbbra is a háború pártján áll, és ez alól a baloldali önkormányzatok nagy része sem kivétel. 2023. június 09.
Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották. 2023. június 09.
Magyarország elutasítja a kötelező kvótát

Magyarország elutasítja a kötelező kvótát

„Meghívást küldött a világ összes migránsának az Európai Unió” - így fogalmazott a HírTV-nek a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az igazságügyi miniszter pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a kötelező migránskvóta, a magyar választók akaratával is szembemegy. Varga Judit hozzátette: még van remény a szabályozás változtatására. 2023. június 09.
Gyöngyösi éles kritikával illette a DK-t

Gyöngyösi éles kritikával illette a DK-t

Gyurcsány Ferenc miatt szállt ki az ellenzéki összefogásból a Jobbik. A párt elnöke azt mondta: nem akarja hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. A Mi Hazánk szerint ez csak egy újabb színjáték. Novák Előd rámutatott: a Jobbik mindent és az ellenkezőjét is képes képviselni. 2023. június 09.

Együttműködés nélkül nincs uniós pénz a volt SZDSZ-es politikus szerint

Az ellenzéknek és a kormánynak együttműködésre van szüksége, mert csak így érkezhetnek meg az uniós források Magyarországra - hangsúlyozta Fodor Gábor. 2023. június 09.

A békepárti határozat támogatására hívta fel a településeket Szita Károly

Szilágyi Jenő kollégánk a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének sajtótájékoztatójáról jelentkezett. 2023. június 09.

Napindító – Három hét alatt kétszer öntötte el a víz Nógrádsipeket

Olicsek Ádám tudósítónk jelentkezett a természeti katasztrófa sújtotta településről. Szita Örs alpolgármestert is megkérdeztük a kialakult helyzetről. 2023. június 09.

Mi Hazánk: Bukásra van ítélve a Jobbik terve

Bukásra van ítélve a Jobbik terve - így reagált a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke arra, hogy Gyöngyösi Mártonék szakítottak a baloldallal 2023. június 08.

Kilövésre felkészülni: Az országban elsőként a HírTV stúdiójába mentek a magyar űrhajósjelöltek!

Elindult a visszaszámlálás, különleges és egyedülálló műsorral jelentkezik a HírTV. 2023. június 08.

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István. 2023. június 08.

Napindító - 10 éves az Eurotransplant

Kiemelt jelentősége annak, hogy 2013 tavaszán Magyarország teljes jogú tagként csatlakozott az Eurotransplanthoz. Májusban egyébként elvégezték a 12 ezredik szervátültetést Magyarországon. A HírTV stúdiójában Dr. Mihályi Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója. 2023. június 08.

Orbán Viktor: Nekünk Magyarország biztonsága az első

Csütörtökön hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök összehívta a Védelmi Tanácsot az ukrán-orosz háborúban fokozódó harcok miatt - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 2023. június 08.

Ma is heves zivatarokra számíthatunk

Az ország egyes részein akár 50 mm-t meghaladó csapadék is hullhat – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. 2023. június 08.

Láthatatlan zebrák miatt rettegnek a gyalogosok Zuglóban

Rettegnek a gyalogosok az észrevehetetlen gyalogátkelőhelyek miatt Zuglóban. 2023. június 07.

Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága. A politikusait sorra veszítő pártból legutóbb a szocialisták kaposvári önkormányzati képviselője távozott. 2023. június 07.

Gyöngyösi Márton: Nem egyeztetünk egy kudarcos recept alapján a baloldallal

Végleg kiszáll a baloldali összefogásból a Jobbik Konzervatívok. 2023. június 07.

Karácsony Gergely ismét Gyurcsány Ferenc utasításait követi

A főpolgármester jogvédelmet kér, hogy a per lezárultáig se kelljen befizetniük a 25 milliárd forintnyi szolidaritási adót. 2023. június 07.

Nacsa Lőrinc: A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése

A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése - erről beszélt videónyilatkozatában a KDNP országgyűlési képviselője. 2023. június 07.

Már eindulhatott volna a tanárok béremelése, ha a baloldal nem akadályozza

Az ellenzéki képviselők nyíltan és büszkén hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy akadályozzák az uniós pénzek megérkezését. 2023. június 07.

Hidvéghi Balázs: Meg kell védeni a gyerekeket a genderelmélet terjesztőitől

Bemutatták Brüsszelben Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyvének angol nyelvű változatát. 2023. június 07.

Hatalmas mennyiségű csapadék zúdult le tegnap hazánk több pontján

A villámárvizek nemcsak pincéket és alagsorokat árasztottak el, hanem házak udvarait is, sőt Óbudán még tornádó is kialakult. 2023. június 07.

A nap kérdése

Ön szerint Karácsony Gergely be fog lépni a DK-ba, hogy főpolgármester lehessen? 2023. június 07.

Belezavarodott beszédébe Karácsony Gergely a Corvin áruház homlokzatának átadásán

Leleplezték a Corvin áruház felújított homlokzatát. Az új pláza Corvin Palace néven várhatóan augusztusban nyit. Az átadón Karácsony Gergely belezavarodott beszédébe, mert a Fidelitas háborúpárti kijelentéseire emlékeztette. 2023. június 06.

Legfrissebb hírek

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!