2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:05

Belföld

Megyeri Dávid: Működő ország

Megyeri Dávid vezércikke a Magyar Nemzetben.

  • Megyeri Dávid: Működő ország

– Magyarországnak működnie kell – jelentette ki Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában. – Nem engedhetjük meg ugyanis, hogy a vírus megbénítsa az országot. Az a tervünk az idősek megvédése mellett, hogy megtartsuk az ország működőképességét – hangsúlyozta a miniszterelnök. A kormányfő később a V4-ek csúcstalálkozóján arról is beszélt: el kell érni, hogy az egész közép-európai gazdaság működőképessége is fennmaradjon. 

Ezekkel a mondataival valószínűleg ismét kihúzta a gyufát azoknál, akik viszont a gyengítési projektben érdekeltek nálunk és európai szinten egyaránt. Mert teret nyert a globalista liberálbaloldal által favorizált sikertelenségi hadművelet. Úgy is fogalmazhatunk: a működésképtelenséget emelnék piedesztálra. A rohasztásban érdekelt erők az olyan kisebb egységek, mint ország, nemzet, sőt Európai Unió becsődölésében érdekeltek, az ellehetetlenítésükre utaznak. Ennek a nagy elfogadási, belenyugvási programnak fekszünk mi keresztbe. Mondhatni Magyarország közbelép – a baloldal őszinte sajnálatára, s dühkitöréseit kiváltva.

A hitetlenkedők figyelmébe ajánljuk Soros György születésnapi interjújából azt a részt, amelyet a Népszava fordítói gondosan kihagytak a magyar nyelvű verzióból: a koronavírus-járvány okozta helyzet „forradalmi pillanat, amikor a normális helyzethez képest sokkal több a lehetőség” és „ami normál esetben nem elképzelhető, nemcsak lehetségessé válik, hanem meg is történik”. Ezt a forgatókönyvet, sorosista és amúgy Lenin által kifőzött forradalmi helyzetet akarják erőnek erejével végigvinni manapság a milliárdos spekuláns lobbistái és szervezetei, tűzön-vízen és koronavírus-járványon át.

Ha tehát valaki egy ország, közösség működőképességének megőrzését, fokozását tűzi ki célul, az sok jóra nem számíthat a világ gazdáinak szerepében tetszelgő dölyfös baloldal részéről. Amelynek a lobbistái itt járnak köztünk, és gáncsolnának, rontanának mindent. Nemcsak egy Knaus van, hanem sok, legfeljebb azok még fedésben vannak, és azt hiszik, nem látni át rajtuk, mint az ablaküvegen. Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és a többi politikai himpellér mind ilyen átlátszó lobbistái a globálbaloldalnak és Sorosnak.

Hogy is szólt tavaly év elején az út- és hídlezárásokat beígérő tüntetők szlogenje? Leáll az ország! Ugyanezt harsogták pár éve a pedagógussztrájkolók. Pontosan ezt akarnák most is, még ha egyelőre csak egy színiiskolás egyetemmegszállásra tellett tőlük. Ebbe a bénítási stratégiába simul a főpolgármester legújabb farizeus hátramozdítási hadművelete. Képes volt levelet írni a miniszterelnöknek arról, ő mit tartana fontosnak a vírus elleni fellépéssel kapcsolatban. Rendelést adott le, mit, milyen terveket várna el. Persze kiemelt helyen újólag a tesztelés abszolutizálása szerepelt a menülapján. Bulldog módjára ragaszkodnak ugyanis a tesztek mindenekfelettiségéhez, azt a hamis képet kialakítandó a közvéleményben, mintha az nem diagnosztikai eszköz, hanem valami csodagyógyszer volna, amitől a gonosz kormány elzárja a népet. A cél itt is a hisztériakeltés és ezáltal a működésképtelenség előállítása.

Amit persze éppen a főpolgármester tevékenysége illusztrál az idősotthonok elhanyagolásától a fővárosi közlekedés ellehetetlenítéséig. Gyurcsány és Karácsony e tekintetben is kéz a kézben járnak, hisz a DK-elnök megfélemlítési, az ország működését veszélyeztető projektje is ebbe a kategóriába tartozik. Dehogyis csak Vidnyánszky Attilát és az Orbán-kormányt segítő szakembereket fenyegette meg a földönfutóvá tétellel!

Az emberek pontosan értik, hogy rájuk is vonatkozik az internacionalista keresztapa fenyegetési programja.

Orbán Viktor: Más az őszi haditerv, működnie kell az országnak

Megyeri Dávid/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Jelenleg Németország megvédi a határait, azt csinálja, amit Magyarország 2015 óta tesz, ehhez képest az Európai Bizottság a nyáron kiszabott egy 200 millió eurós bírságot hazánkra, amelynek második felszólítása kedden fog lejárni. A témában vendégünk volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Összefogásra, és összedolgozásra van szükség- jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke, a közelgő árvíz-veszéllyel kapcsolatban. Szentkirályi Alexandra szerint a legfontosabb, hogy a szakemberekre hallgatva minél többen segítsenek, hogy megakadályozzák a közelgő katasztrófát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!