2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az elveszett király 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Amit a németek prezentálnak az egy Patyomkin-falu + videó

Nógrádi György, Vida Ákos és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Amit a németek prezentálnak az egy Patyomkin-falu + videó

Németország nem fogja megengedni hogy Ukrajna német fegyverekkel indítson támadásokat.

"A németek rendkívül óvatosak. Németországban van a legnagyobb amerikai bázis az Egyesült Államok területén kívül. A németek számára egy agyrém az, hogy német harckocsik mennek orosz területen. Ők 40 éve ezt kirpóbálták. (...) A lakosság jelentős része, főleg a keletnémet területeken, ahol Szovjet megszállás volt, ezeken a területeken kő keményen elítélik a Oroszország elleni háborút. Értelmetlennek tartják."

- fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

A németeknél betelni látszik a pohár, a valóság ráborul a kormányra

"Az egész határellenőrzés kérdésköre, amit most a német akcionizmus prezentál, az egy Patyomkin-falu. Minden sajtóorgánum tele van azzal, hogy a németek most lezárják a határokat és nem lehet majd bemenni Németországba. Ez sajnos nem igaz. A határellenőrzéseket valóban felállították a határátkelőhelyeken, hogy a falvakat hogyan védik arról nem volt sehol sem szó. A határellenőrzés arról szól, hogy megállítanak autókat szúrópróbaszerűen, megnézik, hogy ki ül benne, jogosult-e Németországba beutazni vagy nem. Ezáltal rengeteg kőrözött bűnözőt elfognak, (...) de ha jön valaki és azt mondja, hogy ő menedékjogot akar kérni, akkor adnak neki egy cetlit, hogy egy menedékhelyre vonuljon be saját lábon. Oda vagy jelentkezik az illető vagy nem."

- mondta Vida Ákos, újságíró.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!