2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Mégiscsak kell Magyar Péternek a havi 20 ezer eurós fizetés

Miután Magyar Péter megtévesztette a választókat és hazugságokkal vezette le a kampányt, valamint kamuállásnak nevezte az európai parlamenti képviselőséget, mégis elfogadta a havi 20 ezer eurós fizetéssel járó mandátumot. Ez az összeg, még a különböző költségtérítések és egyéb juttatások nélkül is, jelentősen magasabb, mint amit Magyar korábbi állami pozícióiban keresett. Így további öt évig finanszírozhatja költekező életmódját.

  • Mégiscsak kell Magyar Péternek a havi 20 ezer eurós fizetés

Alig néhány hete a Tisza Párt alelnöke még különböző lenéző, lekezelő kifejezésekkel illette az európai parlamenti munkát és nap mint nap azt bizonygatta, listavezetősége semmiképpen nem jelenti azt, hogy ő maga is kimegy Brüsszelbe. Mára kiderült, végighazudta a választási kampányt. 

Sorozatunk korábbi részében már bemutattuk, Magyar Péter a választások előtt hányféleképpen mondta el, hogy nem megy Brüsszelbe, mostani írásunkban kizárólag azokat a nyilatkozatait szedtük csokorba, amelyekben az európai parlamenti képviselőséget lényegében jól jövedelmező semmittevésként írta körül.

Egy áprilisi interjúban például arról beszélt, hogy szerinte a politikusok eddig csak kifizetőhelyként tekintettek Brüsszelre. Úgy fogalmazott: „Öt év alatt mintegy kétmilliárd forintot lehet itt akasztani.”

Tavaly nyáron pedig egy ismerősével csetelve a Messengeren Magyar szintén egyfajta kifizetőhelynek nevezte az EP-t, az uniós képviselőségről pedig úgy fogalmazott: az a legnagyobb kamuállás a világon, havi húszezer euróért. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!